BAUN Avesis
BAUN Avesis
Geri Bildirim
TR
EN
Giriş Yap
11
Prof. Dr. KUDRET GÜL
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Mesleki Deneyim
Yayınlar
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Sanat Eserleri & Yayıncılık
Duyurular & Dökümanlar
İletişim
Akademik İdari Deneyim
Akademik Ünvanlar
Prof. Dr.
2023 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Doç. Dr.
2018 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Doç. Dr.
2019 - 2021
Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Akademi Dışı Deneyim
Gözlemci Öğretim Elemanı
1993 - 1994
Lancaster University Blackpool & the Fylde College Lancashire-United Kingdom, Tourism Management
Yönetimsel Görevler
Yüksekokul Müdürü
2023 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Dursunbey Meslek Yüksekokulu
Bölüm Başkanı
2021 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Bölüm Başkanı
2020 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Bölüm Başkanı
2011 - 2017
Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Verdiği Dersler
Turizm Ekonomisi
Ön Lisans
Mesleki Yabancı Dil-I
Ön Lisans
Konaklama İşletmelerinde Finansal Yönetim
Ön Lisans
Yatırım Planlaması ve Değerlendirilmesi
Lisans
Yönetilen Tezler
Gastronomi ürünlerinin pazarlanmasında dijital medya kullanımı: İstanbul'a yönelik hatırlı pazarlama örneği
Öğrenci: Muhammet Can Barmanbay
Ulusal mutfakların küreselleşmesi: Türk mutfağı örneği
Öğrenci: Tolga Çetinkaya
Termal turizmde müşteri memnuniyeti ve yaşam kalitesi algısı: Ankara-Kızılcahamam örneği
Öğrenci: Yeşim Yıldız
Sürdürülebilir turizm kapsamında destinasyonların fiziksel ve psikolojik taşıma kapasitesi analizi: Pamukkale Hierapolis Ören Yeri örneği
Öğrenci: Burak Erdemir
Paket turlarda müşteri memnuniyetini arttırma aracı olarak algılanan riskin azaltılmasında turist rehberinin rolü
Öğrenci: Veli Ulaş Asmadili
Konaklama işletmelerinde yiyecek - içecek tedarik zincirinin yapısal analizi: Antalya Kemer bölgesi örneği
Öğrenci: İsmail Yıldız