TR
EN
image
11
Prof. Dr. KUDRET GÜL

Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar

Prof. Dr.

2023 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Doç. Dr.

2018 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Doç. Dr.

2019 - 2021
Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı

Akademi Dışı Deneyim

Gözlemci Öğretim Elemanı

1993 - 1994
Lancaster University Blackpool & the Fylde College Lancashire-United Kingdom, Tourism Management

Yönetimsel Görevler

Yüksekokul Müdürü

2023 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Dursunbey Meslek Yüksekokulu

Bölüm Başkanı

2021 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı

Bölüm Başkanı

2020 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı

Bölüm Başkanı

2011 - 2017
Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı

Verdiği Dersler

Turizm Ekonomisi
Ön Lisans
Mesleki Yabancı Dil-I
Ön Lisans
Konaklama İşletmelerinde Finansal Yönetim
Ön Lisans
Yatırım Planlaması ve Değerlendirilmesi
Lisans

Yönetilen Tezler

Gastronomi ürünlerinin pazarlanmasında dijital medya kullanımı: İstanbul'a yönelik hatırlı pazarlama örneği
Öğrenci: Muhammet Can Barmanbay
Ulusal mutfakların küreselleşmesi: Türk mutfağı örneği
Öğrenci: Tolga Çetinkaya
Termal turizmde müşteri memnuniyeti ve yaşam kalitesi algısı: Ankara-Kızılcahamam örneği
Öğrenci: Yeşim Yıldız
Sürdürülebilir turizm kapsamında destinasyonların fiziksel ve psikolojik taşıma kapasitesi analizi: Pamukkale Hierapolis Ören Yeri örneği
Öğrenci: Burak Erdemir
Paket turlarda müşteri memnuniyetini arttırma aracı olarak algılanan riskin azaltılmasında turist rehberinin rolü
Öğrenci: Veli Ulaş Asmadili
Konaklama işletmelerinde yiyecek - içecek tedarik zincirinin yapısal analizi: Antalya Kemer bölgesi örneği
Öğrenci: İsmail Yıldız