TR
EN
image
271
Doç. Dr. MUSA OFLAZ

Yayınlar & Eserler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar 22

Dünya Miras Listesindeki Cumalıkızık’ta Yaşayan Yerel Halkın Turiste Karşı Tutumu

IV. ULUSAL BALIKESİR TURİZM KONGRESİ, Türkiye - Balıkesir, 18 Nisan 2024

Turizm Alanında Çalışan Akademisyenlerin Öğreticilik Becerilerinin Değerlendirilmesi

21.Ulusal–5. Uluslararası Turizm Kongresi “İç Turizm”, Türkiye - Balıkesir, 15 Ekim 2021

Sosyal Değer Algısının Seyahat Motivasyonuna Etkisi

21.Ulusal–5. Uluslararası Turizm Kongresi “İç Turizm”, Türkiye - Balıkesir, 15 Ekim 2021

Yabancı Turistlerin Destinasyon Tercihlerinde Helal Gastronomi Konseptinin Önemine Yönelik Bir Araştırma

International Travel and Tourism Dynamics (ITTD20) Tourismice, Türkiye, 08 - 10 Ekim 2020

Kırsal Turizm Alanında Hazırlanmış Ulusal ve Uluslararası Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi

2nd International Rural Tourism And Development Congress, Türkiye - Muğla, 10 - 13 Mayıs 2018

Y Kuşağının Kırsal Turizm Alanlarına Seyahat Motivasyonları Üzerine Bir Araştırma

2nd International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Muğla, 10 - 13 Mayıs 2018

Turizm / Turist Rehberliği Bölümlerinde Gastronomi Eğitimi

I. Turizm Rehberliği Kongresi,, Türkiye - Balıkesir, 27 Nisan 2018

Yurt Dışında Kış Turizmi ile İlgili Hazırlanmış ve Proquest Veri Tabanında Yer Alan Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi

Uluslararası Sivas Turizmi Kongresi, Türkiye - Sivas, 23 - 25 Şubat 2018

Yaşayan Müze Ziyaretçilerinin Algıladıkları Deneyimsel Değer, Memnuniyet Düzeyleri ve Davranışsal Niyetleri İlişkisinin İncelenmesi

International Congress Of Tourism and Cultural Heritage, Türkiye - Muğla, 04 - 08 Ekim 2017

Yaşayan Müze Ziyaretçilerinin Algıladıkları Deneyimsel Değer, MemnuniyetDüzeyleri ve Davranışsal Niyetleri İlişkisinin İncelenmesi

Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Türkiye, 04 - 08 Ekim 2017

Tahtakuşlar Mirasının Keşfi: Yerel Halk Üzerinde Bir Araştırma

Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Türkiye, 04 - 08 Ekim 2017

Gastronomi Turizmi Açısından Van Mutfağına Özgü Bir Ürün: Van Otlu Peyniri

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2017

Van İli Turistik Tanıtım Görselinin Göstergebilimsel Analizi

International West Asia Congress of Tourism Research, Türkiye - Van, 28 Eylül - 01 Ekim 2017

Van İli Turistik Görselinin Göstergebilimsel Analizi

International West Asia Congress of Tourism Research, Türkiye - Van, 28 Eylül - 01 Ekim 2017

Girişimcilik Konulu Lisansüstü Tezlere Yönelik Bibliyometrik Bir Analiz

8. International Congress on Entrepreneurship “Local, Regional and Global Dynamics of Entrepreneurship", Türkiye - Balıkesir, 14 - 16 Temmuz 2017

Seyahat Acentası Yöneticilerinin Sosyal Medya Pazarlamasına Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi

3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Kırgızistan, 20 - 22 Nisan 2017

Türki Cumhuriyetlerinden Gelen Öğrencilerin Türk Mutfağı Hakkındaki Görüşlerinin Belirlenmesi

3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Kırgızistan, 20 - 22 Nisan 2017

Helal Konseptli Konaklama Tesislerinde Tüketici Algılarının Belirlenmesi: Alanya Örneği

1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi, Türkiye - Antalya, 07 - 09 Nisan 2017

Tüketicilerin Organik Gıdalara Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi

Gastronomi Turizmi Kongresi, Türkiye - Balıkesir, 17 - 19 Kasım 2016

Yerel Halkın Yazlıkçılara Yönelik Algıları Altınoluk Örneği

Balıkesir 2. Kent Sempozyumu, Türkiye - Balıkesir, 20 - 22 Kasım 2015

Kırsal Yörelerde Televizyon Dizilerinin Turizm Hareketleri Üzerindeki Etkisi Sevdaluk Dizisi Örneği

I. Eurasia International Tourism Congress:Current Issues, Trends, and Indicators, Türkiye - Konya, 28 - 30 Mayıs 2015

Yerli Turistlerin Helal Muhafazakar Konseptli Otellere Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi Afyonkarahisar Termal Otelleri Örneği

I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators, Türkiye - Konya, 28 - 30 Mayıs 2015

Kitap & Kitap Bölümleri 13

Gastronomi ve Pazarlama (Yeni yaklaşımlar/ stratejiler ve örnek olaylar) - ETKİNLİK PAZARLAMASI VE GASTRONOMİ

Mesleki Kitap, detay yayıncılık, Balıkesir, 2024

Güncel Eğilimlerle Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları - Turizm Alanında Etnografya Çalışma

Mesleki Kitap, detay yayıncılık, Ankara, 2024

Güncel Eğilimlerle Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları - Turizm Alanında Kuram Oluşturma Çalışması

Mesleki Kitap, detay yayıncılık, Ankara, 2024

İstiklal Harbi’nden 21. Yüzyıla Türkiye Cumhuriyeti - CUMHURİYETİN 100. YILINDA TÜRK TURİZMİ İSTATİSTİKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

Mesleki Kitap, Kriter, İstanbul, 2023

Interpretive Research Humanities and Social Sciences - Marketing in Food and Beverage Industry

Mesleki Kitap, Livre de Lyon, Lyon, 2022

Teknoloji ve Turizm(Gelenekselden Turizm 4.0'a) - Turizmde Yenilik Yönetimi

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2022

Turizmde Kariyer Alternatifleri - Kamp ve Karavan İşletmeciliği

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2022

Analysis of New Applications in Hotel Enterprises Main Departments - Analysis of New Applications in Food & Beverage Department at Hotel Enterprises

Mesleki Kitap, Livre de Lyon, LYON, 2022

Recent Academic Studies in Sciences - Consumer Perceptions in Halal Concept Accommodation Facilities

Mesleki Kitap, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS SOFIA, SOFIA, 2021

Her Yönüyle Turizmde Destinasyon Yönetimi - Destinasyon Yönetiminde Paydaşlar

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2021

Tourism Studies and Social Sciences - Understanding Generation Y; The Effects, Problem and Solution Suggestions of Education Systems on Occupational Career and Entrepreneurship TendencyUnderstanding Generation Y; The Effects, Problem and Solution Suggestions of Education Systems on Occupational Career and Entrepreneurship Tendency

Mesleki Kitap, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS SOFIA, SOFIA, 2021

Gastronomi Üzerine Araştırmalar - Tüketicilerin Organik Gıdalara Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2017

Tourism Environment and Sustainable - Halal Tourism Concept in Turkey: Developments, Challenges and Opportunities

Mesleki Kitap, St. Kliment Ohridski Universty Press, , 2015

BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları