Kitap & Kitap Bölümleri
13
Gastronomi ve Pazarlama (Yeni yaklaşımlar/ stratejiler ve örnek olaylar) - ETKİNLİK PAZARLAMASI VE GASTRONOMİ
Mesleki Kitap, detay yayıncılık, Balıkesir, 2024
Güncel Eğilimlerle Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları - Turizm Alanında Etnografya Çalışma
Mesleki Kitap, detay yayıncılık, Ankara, 2024
Güncel Eğilimlerle Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları - Turizm Alanında Kuram Oluşturma Çalışması
Mesleki Kitap, detay yayıncılık, Ankara, 2024
İstiklal Harbi’nden 21. Yüzyıla Türkiye Cumhuriyeti - CUMHURİYETİN 100. YILINDA TÜRK TURİZMİ İSTATİSTİKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Mesleki Kitap, Kriter, İstanbul, 2023
Interpretive Research Humanities and Social Sciences - Marketing in Food and Beverage Industry
Mesleki Kitap, Livre de Lyon, Lyon, 2022
Teknoloji ve Turizm(Gelenekselden Turizm 4.0'a) - Turizmde Yenilik Yönetimi
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2022
Turizmde Kariyer Alternatifleri - Kamp ve Karavan İşletmeciliği
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2022
Analysis of New Applications in Hotel Enterprises Main Departments - Analysis of New Applications in Food & Beverage Department at Hotel Enterprises
Mesleki Kitap, Livre de Lyon, LYON, 2022
Recent Academic Studies in Sciences - Consumer Perceptions in Halal Concept Accommodation Facilities
Mesleki Kitap, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS SOFIA, SOFIA, 2021
Her Yönüyle Turizmde Destinasyon Yönetimi - Destinasyon Yönetiminde Paydaşlar
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2021
Tourism Studies and Social Sciences - Understanding Generation Y; The Effects, Problem and Solution Suggestions of Education Systems on Occupational Career and Entrepreneurship TendencyUnderstanding Generation Y; The Effects, Problem and Solution Suggestions of Education Systems on Occupational Career and Entrepreneurship Tendency
Mesleki Kitap, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS SOFIA, SOFIA, 2021
Gastronomi Üzerine Araştırmalar - Tüketicilerin Organik Gıdalara Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2017
Tourism Environment and Sustainable - Halal Tourism Concept in Turkey: Developments, Challenges and Opportunities
Mesleki Kitap, St. Kliment Ohridski Universty Press, , 2015