SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
1
The current practices of food and beverage photography and styling in food business
JOURNAL OF HOSPITALITY AND TOURISM TECHNOLOGY, Cilt: 12, Sayı: 2, 2020 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
6
Digital transformation process of SME entrepreneurs: the perspective of century-old businesses
Journal of Foodservice Business Research, 2025 (Scopus)
Turizmde Müşteri Şikayetlerine Dayalı Hizmet içi Eğitim Tasarımı: ChatGPT örneği
Tourism and recreation (Online), Cilt: 7, Sayı: 1, 2025 (Hakemli Dergi)
Yiyecek içecek işletme çalışanlarının teknolojik farkındalık düzeyleri
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 27, Sayı: 51, 2024 (Hakemli Dergi)
JOB-READY GRADUATES IN THE GLOBAL TOURISM INDUSTRY
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online), Cilt: 8, Sayı: 1, 2024 (Hakemli Dergi)
Turist rehberi adaylarının kişilik özelliklerinin mesleğin gerekleri açısından değerlendirilmesi
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT, Cilt: 2, Sayı: 1, 2019 (Hakemli Dergi)
Content Analysis of Internship Regulations of Tourism Bachelor s Degree in Turkey
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT, Cilt: 1, Sayı: 2, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
3
Yapay Zeka İK’nın Yerini Alabilir mi? Turizmde Müşteri Şikayetleri ve Eğitim Planlaması Örneği
IV. Ulusal Balıkesir Turizm Kongresi, Türkiye - Balıkesir, 18 Nisan 2024
TURİZM PROFESYONELLERİNİN TURİZM EĞİTİMİNDEN BEKLENTİLERİ: ULUSLARARASI OTEL İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ
23. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye - Denizli, 13 - 15 Ekim 2023
TURİST REHBERİ ADAYLARININ KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNE GÖRE ÖĞRENME TERCİHLERİ: ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ
III. ULUSAL TURİST REHBERLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 05 - 06 Kasım 2020