Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
6
Özel Gün Yemeklerinin Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Değerlendirilmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 12, Sayı: 2, 2024 (Hakemli Dergi)
Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
Anatolia: Turizm Arastirmalari Dergisi, Cilt: 34, Sayı: 3, 2023 (Hakemli Dergi)
Mikoturizm ve Toplum Temelli Turizm İlişkisi Üzerine Bir Değerlendirme
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, Cilt: 6, Sayı: 1, 2022 (Hakemli Dergi)
Gastronomi Eğitiminde Kavram Yanılgıları (Misconceptions in Gastronomy Education)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 8, Sayı: 4, 2020 (Hakemli Dergi)
İKİNCİ KONUT SAHİPLİĞİNDE İTME VE ÇEKME FAKTÖRLERİ: EDREMİT ÖRNEĞİ
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 21, Sayı: 40, 2018 (Hakemli Dergi)
Project Based Learning Approach in Fusion Cuisine Education : A Modal Proposal
New Trends and Issues Proceedings on Humanities and Social Sciences, Cilt: 4, Sayı: 1, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
20
Gastronomi Turizmi ve Bisiklet Turizmi İlişkisi Üzerine Bir Araştırma
IV. ULUSAL BALIKESİR TURİZM KONGRESİ, Türkiye - Balıkesir, 18 - 20 Nisan 2024
Frutaryen Beslenme Üzerine Kavramsal Bir Araştırma
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Türkiye - Afyonkarahisar, 06 - 09 Ekim 2022
Özel Gün Yemeklerinin Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Değerlendirilmesi
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Türkiye - Afyonkarahisar, 06 - 09 Ekim 2022
Mikoturizm ve Toplum Temelli Turizm İlişkisi Üzerine Bir Değerlendirme
21.ULUSAL – 5. ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ, Türkiye - Balıkesir, 15 Ekim 2021
Gastronomi Eğitiminde Kavram Yanılgıları
International Travel and Tourism Dynamics: Overtourism, Türkiye - Ankara, 08 - 10 Ekim 2020
Gaziantep Gastronomi Kültürünün Sosyal Medyadaki Yeri:Instagram Örneği
I. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Türkiye - Sakarya, 01 - 03 Kasım 2018
Sosyal Restoran Girişimciliği: Bir Örnek Olay İncelemesi
I. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Türkiye - Sakarya, 01 - 03 Kasım 2018
Balıkesir Üniversitesi Öğrencilerinin Meyve, Sebze ve Fast-Food Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi
International Gastronomy Tourism Studies Congress, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018
Türkiye’nin En İyi Otellerine Ait Web Sitelerinin Gastronomi Açısından Değerlendirilmesi
International Gastronomy Tourism Congress, Türkiye, 20 Eylül 2018 - 22 Eylül 2019
KırsalYöreselÜrünlerinButikOtelRestoranMenülerindeKullanımı: Cunda YöresiÖrneğ
2nd International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Muğla, 10 - 11 Mayıs 2018
Festivallerin Yöresel Yenilebilir Ürünlerin TanıtımınaEtkileri: Uluslararası Urla Enginar Festivali Örneği
2nd International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Muğla, 10 - 13 Mayıs 2018
Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Tarafından Kabul Edilen Turizm Projelerin Değerlendirilmesi
7. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, Türkiye - Muğla, 10 - 13 Mayıs 2018
Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu
(TKDK) Tarafından Kabul Edilen Turizm Projelerin Değerlendirilmesi
2nd INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS, Türkiye - Muğla, 10 Mayıs 2018
Festivallerin Yöresel Yenilebilir Ürünlerin Tanıtımına Etkileri: Uluslararası Urla Enginar Festivali Örneği
2nd International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Muğla, 10 - 13 Mayıs 2018
Turizm / Turist Rehberliği Bölümlerinde Gastronomi Eğitimi
I. Turizm Rehberliği Kongresi,, Türkiye - Balıkesir, 27 Nisan 2018
Kültürel Miras Kapsamında Düğün Yemekleri: Balıkesir İli Örneği
Uluslararası Turism ve Kültürel Miras Kongresi, Türkiye - Muğla, 05 - 08 Ekim 2017
Kültürel Mirasın Gastronomi Turları ile Aktarımında Turist Rehberlerinin Rolü
International Tourism and Cultural Heritage Congress, Türkiye - Muğla, 04 - 08 Ekim 2017
A Research About The Present Situation of Graduate Level Gastronmy Education in Turkey
8. International Congress on New Trends in Education, Türkiye - Antalya, 18 - 20 Mayıs 2017
Yavaş Şehirlerde Yöresel Gastronomik Öğelerin Kırsal Kalkınmaya Etkisine Yönelik Bir Araştırma: Göynük Yöresi Örneği
I. International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Bursa, 04 - 06 Mayıs 2017
Project Based Learning Approach in Fusion Cuisine Education: A Modal Proposal
Selected Papers of 9th World Conference on Educational Sciences (WCES-2017), Fransa - Nice, 01 - 04 Şubat 2017
Kitap & Kitap Bölümleri
7
Factors Affecting Tourist Preferences: The Example of Health Tourism
Mesleki Kitap, Livre de Lyon, Lyon, 2025
Geçmişten Geleceğe Gömeç - GÖMEÇ VE KOMŞU BALIKESİR İLÇELERİNİN BİSİKLET TURİZMİ POTANSİYELİ VE EUROVELO AVRUPA BİSİKLET ROTALARI AĞI İLE UYUMLULUĞUN DEĞERLENDİRİLMESİ
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2024
Alternatif Turizm - Son Şans Turizmi
Araştırma Kitabı, Detay Yayıncılık, Ankara, 2024
ÖZEL BESLENME MUTFAĞI - FRUKTOZSUZ BESLENME
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2023
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi - Gastronomi Kurumları
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2022
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi - Gastronomi Müzeleri
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2022
Mutfak Sanatı (Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar) - Makarna Hazırlama ve Soslar
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2020