TR
EN
image
65
Araştırma Görevlisi TALHA SERDAR SEZEN

Yayınlar & Eserler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar 20

Gastronomi Turizmi ve Bisiklet Turizmi İlişkisi Üzerine Bir Araştırma

IV. ULUSAL BALIKESİR TURİZM KONGRESİ, Türkiye - Balıkesir, 18 - 20 Nisan 2024

Frutaryen Beslenme Üzerine Kavramsal Bir Araştırma

VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Türkiye - Afyonkarahisar, 06 - 09 Ekim 2022

Özel Gün Yemeklerinin Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Değerlendirilmesi

VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Türkiye - Afyonkarahisar, 06 - 09 Ekim 2022

Mikoturizm ve Toplum Temelli Turizm İlişkisi Üzerine Bir Değerlendirme

21.ULUSAL – 5. ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ, Türkiye - Balıkesir, 15 Ekim 2021

Gastronomi Eğitiminde Kavram Yanılgıları

International Travel and Tourism Dynamics: Overtourism, Türkiye - Ankara, 08 - 10 Ekim 2020

Gaziantep Gastronomi Kültürünün Sosyal Medyadaki Yeri:Instagram Örneği

I. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Türkiye - Sakarya, 01 - 03 Kasım 2018

Sosyal Restoran Girişimciliği: Bir Örnek Olay İncelemesi

I. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Türkiye - Sakarya, 01 - 03 Kasım 2018

Balıkesir Üniversitesi Öğrencilerinin Meyve, Sebze ve Fast-Food Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018

Türkiye’nin En İyi Otellerine Ait Web Sitelerinin Gastronomi Açısından Değerlendirilmesi

International Gastronomy Tourism Congress, Türkiye, 20 Eylül 2018 - 22 Eylül 2019

KırsalYöreselÜrünlerinButikOtelRestoranMenülerindeKullanımı: Cunda YöresiÖrneğ

2nd International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Muğla, 10 - 11 Mayıs 2018

Festivallerin Yöresel Yenilebilir Ürünlerin TanıtımınaEtkileri: Uluslararası Urla Enginar Festivali Örneği

2nd International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Muğla, 10 - 13 Mayıs 2018

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Tarafından Kabul Edilen Turizm Projelerin Değerlendirilmesi

7. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, Türkiye - Muğla, 10 - 13 Mayıs 2018

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Tarafından Kabul Edilen Turizm Projelerin Değerlendirilmesi

2nd INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS, Türkiye - Muğla, 10 Mayıs 2018

Festivallerin Yöresel Yenilebilir Ürünlerin Tanıtımına Etkileri: Uluslararası Urla Enginar Festivali Örneği

2nd International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Muğla, 10 - 13 Mayıs 2018

Turizm / Turist Rehberliği Bölümlerinde Gastronomi Eğitimi

I. Turizm Rehberliği Kongresi,, Türkiye - Balıkesir, 27 Nisan 2018

Kültürel Miras Kapsamında Düğün Yemekleri: Balıkesir İli Örneği

Uluslararası Turism ve Kültürel Miras Kongresi, Türkiye - Muğla, 05 - 08 Ekim 2017

Kültürel Mirasın Gastronomi Turları ile Aktarımında Turist Rehberlerinin Rolü

International Tourism and Cultural Heritage Congress, Türkiye - Muğla, 04 - 08 Ekim 2017

A Research About The Present Situation of Graduate Level Gastronmy Education in Turkey

8. International Congress on New Trends in Education, Türkiye - Antalya, 18 - 20 Mayıs 2017

Yavaş Şehirlerde Yöresel Gastronomik Öğelerin Kırsal Kalkınmaya Etkisine Yönelik Bir Araştırma: Göynük Yöresi Örneği

I. International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Bursa, 04 - 06 Mayıs 2017

Project Based Learning Approach in Fusion Cuisine Education: A Modal Proposal

Selected Papers of 9th World Conference on Educational Sciences (WCES-2017), Fransa - Nice, 01 - 04 Şubat 2017

Kitap & Kitap Bölümleri 7

Factors Affecting Tourist Preferences: The Example of Health Tourism

Mesleki Kitap, Livre de Lyon, Lyon, 2025

Geçmişten Geleceğe Gömeç - GÖMEÇ VE KOMŞU BALIKESİR İLÇELERİNİN BİSİKLET TURİZMİ POTANSİYELİ VE EUROVELO AVRUPA BİSİKLET ROTALARI AĞI İLE UYUMLULUĞUN DEĞERLENDİRİLMESİ

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2024

Alternatif Turizm - Son Şans Turizmi

Araştırma Kitabı, Detay Yayıncılık, Ankara, 2024

ÖZEL BESLENME MUTFAĞI - FRUKTOZSUZ BESLENME

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2023

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi - Gastronomi Kurumları

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2022

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi - Gastronomi Müzeleri

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2022

Mutfak Sanatı (Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar) - Makarna Hazırlama ve Soslar

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2020

BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları