SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
12
Effects of different inactivation and activation treatments applied to lactic acid bacteria on AFM1 detoxification in milk
Food Bioscience, Cilt: 69, 2025 (SCI-Expanded)
Prevalence and molecular characterization of shiga toxin-producing Escherichia coli in animal source foods and green leafy vegetables
SAGE Publications, 2024 (SCI-Expanded)
Investigation of dairy farms using different milking systems in Balıkesir province in terms of bulk tank milk quality, somatic cell count and total bacteria count.
Eurasian Journal of Veterinary Sciences, Cilt: 39, Sayı: 2, 2023 (Hakemli Dergi)
Influence of Lactobacillus plantarum administration on some serum/tissue (uterus) antioxidant and cytokine levels in female rats exposed to cadmium (Cd)
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, Cilt: 47, Sayı: 3, 2023 (SCI-Expanded)
Effects of fermented distillers grains with solubles, partially replaced with soybean meal, on performance, blood parameters, meat quality, intestinal flora, and immune response in broiler
Research in Veterinary Science, Cilt: 150, Sayı: 1, 2022 (SCI-Expanded)
Influence of ultrasound application on the microbiota of raw goat milk and some food pathogens including Brucella melitensis
Food Science and Technology International, Cilt: 0, Sayı: 1, 2022 (SCI-Expanded)
Farklı zemin ve gübre tahliye sitemlerinin bazı süt kalite parametreleri üzerine etkilerinin belirlenmesi
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, Cilt: 24, Sayı: 1, 2022 (Hakemli Dergi)
Efficacy of slightly acidic electrolysed water, chlorine dioxide, calcium oxide, and nisin against
almonella Typhimurium and Listeria monocytogenes on chicken meats
International Food Research Journal, Cilt: 28, Sayı: 2, 2021 (Hakemli Dergi)
Isolation of Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus from nature: Technological characterisation and antibiotic resistance
Czech Journal of Food Sciences, Cilt: 39, Sayı: 4, 2021 (SCI-Expanded)
Chemical and microbiological quality of donkey milk Eşek sütlerinin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi
Ankara Üniv Vet Fak Derg, Cilt: 67, Sayı: 3, 2020 (SCI-Expanded)
The antimicrobial and antioxidant properties of garagurt: Traditional Cornelian cherry (Cornus mas) marmalade
Quality Assurance and Safety of Crops Foods, Cilt: 12, Sayı: 2, 2020 (SCI-Expanded)
The effects of different organic acid treatments on some microflora and pathogen listeria monocytogenes of white brine cheese Beyaz peynir salamurasına farklı organik asitlerin ilavesinin mikroflora ve patojen listeria monocytogenes üzerine etkileri
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, Cilt: 25, 2019 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
16
Çiğ ve pişmiş kokoreçlerin mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi
Dünya Gıda, Cilt: 2010, Sayı: 2, 2025 (Hakemli Dergi)
Microbiological Quality Assessment of Meatball Samples Collected from Businesses with Different Pricing Strategies
Balıkesır Health Sciences Journal, Cilt: 3, Sayı: 13, 2024 (Hakemli Dergi)
Laktik asit bakterilerinden elde edilen konsantre postbiyotiklerin bazı gıda patojenleri üzerine etkilerinin değerlendirilmesi
Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi, Cilt: 35, Sayı: 1, 2024 (Hakemli Dergi)
Kadmiyuma (CD) maruz kalan dişi sıçanlarda Lactobacillus plantarum (LP) uygulamasının bazı kan parametreleri ve ANAE-pozitif lenfosit oranları üzerine kısmi koruyucu etkileri
Izmir Democracy University, Cilt: 6, Sayı: 1, 2023 (Hakemli Dergi)
Comparison of the Efficacy of Enrofloxacin and Lactobacillus Plantarum Cell-Free Supernatant Treatments on Vaginitis in Ewes
Journal of Research in Veterinary Medicine, Cilt: 41, Sayı: 2, 2022 (Hakemli Dergi)
Eşek sütü örneklerine uygulanan farklı muhafaza yöntemlerinin Wistar sıçanlarında bazı hematolojik ve biyokimyasal parametreler üzerine etkileri
Izmir Democracy University, Cilt: 5, Sayı: 5, 2022 (Hakemli Dergi)
The prevalence, genetic diversity and antibiotic resistance of Staphylococcus aureus associated with subclinical bovine mastitis in Balikesir, Turkey Prevalencija, genetska raznolikost i antibiotička rezistencija bakterije Staphylococcus aureus kao uzročnika supkliničkoga goveđeg mastitisa u Balikesiru
Veterinarski Arhiv, Cilt: 92, Sayı: 1, 2022 (SCI-Expanded)
KEÇİ SÜTÜ SOMATİK HÜCRE SAYISI EŞİK DEĞERLERİNİN DİĞER SÜT
PARAMETRELERİ İLE KARŞILAŞTIRILARAK SUBKLİNİK MASTİTİSİN
TANISINDA KULLANILABİLİRLİĞİ
IZMIR DEMOCRACY UNIVERSITY HEALTH SCIENCES JOURNAL, Cilt: 4, Sayı: 3, 2021 (Hakemli Dergi)
Yoğurt Üretiminin Farklı Aşamalarında Ultrason Uygulamasının Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi
Izmir Democracy University Health Sciences Journal, Cilt: 4, Sayı: 1, 2021 (Hakemli Dergi)
Klinik Olarak Sağlıklı Görünen Keçilerden Alınan Sütlerin Somatik Hücre Sayısı ve Bakteriyolojik Yönden İncelenmesi
Kocatepe Veterinary Journal, Cilt: 14, Sayı: 4, 2021 (Hakemli Dergi)
Klinik Olarak Sağlıklı Görünen Saanen Keçilerden Alınan Sütlerin Somatik Hücre Sayısı ve
Bakteriyolojik Yönden İncelenmesi
Kocatepe Veterinary Journal, Cilt: 14, Sayı: 4, 2021 (Hakemli Dergi)
The Effects of Chitosan Oligosaccharide (COS) Treatment onOxidative Stress and Its Relation with Intestinal Microflora in RatsExposed To Cadmium
Kocatepe Veterinary Journal, Cilt: 13, Sayı: 2, 2020 (Hakemli Dergi)
Influence of oral melatonin administration on oxidative stress and intestinal microflora in rats exposed to cadmium
Van Veterinary Journal, Cilt: 31, Sayı: 2, 2020 (Hakemli Dergi)
Balıkesir ilinde semt pazarlarında satışa sunulan yoğurtların fiziko-kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesinin araştırılması
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, Cilt: 22, Sayı: 1, 2020 (Hakemli Dergi)
Elektrolize Su Kullanımının Su Ürünleri İşletmesinin Hijyenik Kalitesine Etkileri
Van Veterinary Journal, Cilt: 28, Sayı: 2, 2017 (Hakemli Dergi)
İhracata Yönelik Hazırlanan Bazı Deniz Ürünlerinin Mikrobiyal Özellikleri
Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi, Cilt: 64, Sayı: 1, 2017 (Hakemli Dergi)