BAUN Avesis
BAUN Avesis
Geri Bildirim
TR
EN
Giriş Yap
186
Doç. Dr. ALİ SOLUNOĞLU
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Mesleki Deneyim
Yayınlar
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Sanat Eserleri & Yayıncılık
Duyurular & Dökümanlar
İletişim
Akademik İdari Deneyim
Akademik Ünvanlar
Doç. Dr.
2021 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları A.B.D.
Dr. Öğr. Üyesi
2020 - 2021
Balıkesir Üniversitesi, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları A.B.D.
Dr. Öğr. Üyesi
2019 - 2020
Kırıkkale Üniversitesi, FATMA ŞENSES SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR.
Öğretim Görevlisi
2014 - 2019
Kırıkkale Üniversitesi, FATMA ŞENSES SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR.
Yönetimsel Görevler
Dekan Yardımcısı
2022 - 2024
Balıkesir Üniversitesi
Yüksekokul Müdür Yardımcısı
2021 - 2022
Balıkesir Üniversitesi
Yüksekokul Müdür Yardımcısı
2015 - 2017
Kırıkkale Üniversitesi
Bölüm Başkanı
2013 - 2016
Kırıkkale Üniversitesi
Verdiği Dersler
Girişimcilik
Lisans
Gastronomiye Giriş
Lisans
Sokak Lezzetleri
Lisans
Gastronomi ve Mutfak Kültürü
Yüksek Lisans
Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri
Yüksek Lisans
İstatistik Uygulamaları
Yüksek Lisans
Yönetilen Tezler
Sürdürülebilir Turizmin Yaşam Doyumuna Etkisi:Burhaniye Örnegi
Öğrenci: Hasan Can Korkmaz
Mezelerin gastronomik aşinalığının tüketici tutumlarına ve davranışsal niyetlerine etkisi: Edremit Körfezi örneği
Öğrenci: Alper Can Karayaz
Turistlerin sosyal medya kullanım ve algılarının belirlenmesi: Konaklama işletmeleri üzerine bir araştırma
Öğrenci: Çağrı Eren Nacar
Yerel lezzetlerin destinasyon seçim sürecine etkisi ve gastronomi turizmi açısından incelenmesi: Edremit Körfezi örneği
Öğrenci: Hatice Sönmez
Destinasyon Pazarlamasında Gastronomik Neofili ve Neofobi Etkisi: Edremit Körfezi Örneği
Öğrenci: Serhat Sancaktar
Ziyaretçilerin sokak lezzetlerine yönelik gastronomik imaj algısının satın alma niyetine etkisi: Antalya örneği
Öğrenci: Ramazan Bayram