TR
EN
image
186
Doç. Dr. ALİ SOLUNOĞLU

Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 2

The Effect of Green Leadership Perception on Environmental Commitment, Awareness, and Employees’ Green Behavior in Hotel Businesses: Research from a Generation Cohort Theory Perspective

Sustainability, Cilt: 6, Sayı: 4, 2024 (SCI-Expanded)

Gastronomy festivals in the development of event tourism and the current situation in Turkey

Worldwide Hospitality and Tourism Themes, Cilt: 16, Sayı: 4, 2024 (SCI-Expanded)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar 6

Restoranlarda Temassız Dijital Menülerin Evrimi: Tasarım, Deneyim ve Verimlilik Boyutları Üzerine Güncel Bir Literatür Analizi

3. Uluslararası Ege Sosyal, Beşeri, İdari ve Eğitim Bilimleri Kongresi', Türkiye - İzmir, 11 - 13 Ağustos 2025

Z Kuşağının Dijital Gastronomi ve Sürdürülebilir Tüketim Davranışları: Sosyal Medya ve Mobil Uygulamalar Perspektifi

3. Uluslararası Ege Sosyal, Beşeri, İdari ve Eğitim Bilimleri Kongresi', Türkiye - İzmir, 11 - 13 Ağustos 2025

Kime Ne Tatlı Gelir? Zihinsel Tat Kodları ve Kültürel Çağrışımlar

HATTUSAS 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Türkiye - Çorum, 01 - 03 Ağustos 2025

Psikolojik Menü: Fiyat, Estetik ve Tat Üzerine Zihinsel Kodlar

HATTUSAS 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Türkiye - Çorum, 01 - 03 Ağustos 2025

Gastronomi Eğitimi Almış Bireylerde Vegan ve Vejetaryen Beslenmeye Yönelik Bilişsel Temsiller: KİT Yöntemiyle Nitel Bir Değerlendirme

ABANT 5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON CURRENT ACADEMIC STUDIES, Türkiye - Bolu, 18 - 20 Temmuz 2025

Gastronomi Eğitimi Almış Bireylerin Baharatlara Yönelik Algıları: Kelime İlişkilendirme Testi ile Kavramsal Bir İnceleme

ABANT 5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON CURRENT ACADEMIC STUDIES, Türkiye - Bolu, 18 - 20 Temmuz 2025

BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları