SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2
The Effect of Green Leadership Perception on Environmental Commitment, Awareness, and Employees’ Green Behavior in Hotel Businesses: Research from a Generation Cohort Theory Perspective
Sustainability, Cilt: 6, Sayı: 4, 2024 (SCI-Expanded)
Gastronomy festivals in the development of event tourism and the current situation in Turkey
Worldwide Hospitality and Tourism Themes, Cilt: 16, Sayı: 4, 2024 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
5
Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Bilişsel Temsiller: Gastronomi Eğitimi Almış Bireylerle Yürütülen Kelime İlişkilendirme Temelli Bir Analiz (Cognitive Representations of Functional Foods: A Word Association-Based Analysis Conducted with Individuals Trained in Gastronomy)
Eğitim ve Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi(ESAR), Cilt: 6, Sayı: 1, 2025 (Hakemli Dergi)
The Effect of Visitors' Perceptions of Product with Geographical Indication on Destination Image: The Case of Ayvalık Olive Oil
International Journal of Environmental Sciences, 2025 (Scopus)
Do food quality, service quality, and hygiene practices in street food affect satisfaction and behavioral intentions? The role of emotion: in Istanbul and Bangkok
Journal of Foodservice Business Research, 2024 (Scopus)
Determınıng the Criteria Weights in the Green Restaurant Selection Process Using the SWARA Method
Pakistan Journal of Life and Social Sciences (PJLSS), Cilt: 22, Sayı: 2, 2024 (Hakemli Dergi)
Determination of the level of knowledge and attitude of supplier companies' managers and employees about food safety
Journal of Pure and Applied Microbiology, Cilt: 66, Sayı: 4, 2012 (Scopus)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
6
Restoranlarda Temassız Dijital Menülerin Evrimi: Tasarım, Deneyim ve Verimlilik Boyutları Üzerine Güncel Bir Literatür Analizi
3. Uluslararası Ege Sosyal, Beşeri, İdari ve Eğitim Bilimleri Kongresi', Türkiye - İzmir, 11 - 13 Ağustos 2025
Z Kuşağının Dijital Gastronomi ve Sürdürülebilir Tüketim Davranışları: Sosyal Medya ve Mobil Uygulamalar Perspektifi
3. Uluslararası Ege Sosyal, Beşeri, İdari ve Eğitim Bilimleri Kongresi', Türkiye - İzmir, 11 - 13 Ağustos 2025
Kime Ne Tatlı Gelir? Zihinsel Tat Kodları ve Kültürel Çağrışımlar
HATTUSAS 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Türkiye - Çorum, 01 - 03 Ağustos 2025
Psikolojik Menü: Fiyat, Estetik ve Tat Üzerine Zihinsel Kodlar
HATTUSAS 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Türkiye - Çorum, 01 - 03 Ağustos 2025
Gastronomi Eğitimi Almış Bireylerde Vegan ve Vejetaryen Beslenmeye Yönelik Bilişsel Temsiller: KİT Yöntemiyle Nitel Bir Değerlendirme
ABANT 5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON CURRENT ACADEMIC STUDIES, Türkiye - Bolu, 18 - 20 Temmuz 2025
Gastronomi Eğitimi Almış Bireylerin Baharatlara Yönelik Algıları: Kelime İlişkilendirme Testi ile Kavramsal Bir İnceleme
ABANT 5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON CURRENT ACADEMIC STUDIES, Türkiye - Bolu, 18 - 20 Temmuz 2025
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları