Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
100
Yerel Halkın Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarına İlişkin Farkındalığının Belirlenmesi: Balıkesir Örneği
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, Cilt: 16, Sayı: 2, 2025 (Hakemli Dergi)
Consumer Rights Awareness Among Restaurant Customers: The Case Of Balikesir
International Journal of Environmental Sciences, Cilt: 11, Sayı: 8, 2025 (Hakemli Dergi)
Yerel Yönetimler Tarafından Gerçekleştirilen Gastronomi Odaklı Halkla İlişkiler Faaliyetleri: Gaziantep Örneği
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi, Cilt: 27, Sayı: 2, 2024 (Hakemli Dergi)
Somut Olmayan Kültürel Miras Değeri Olarak Yöresel Yiyeceklerin Duyulma, Tüketilme Ve Beğenilme Düzeylerinin Belirlenmesi: Edremit Körfezi Örneği
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel (JOGHAT), Cilt: 7, Sayı: 2, 2024 (Hakemli Dergi)
Bağcılık ve Turizm İlişkisi: Bozcaada Örneği
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, Cilt: 21, Sayı: 2, 2024 (Hakemli Dergi)
A RESEARCH ON THE USE OF LOCAL GASTRONOMIC PRODUCTIONS IN SPECIAL CAFES
JOURNAL OF GASTRONOMY HOSPITALITY AND TRAVEL, Cilt: 6, Sayı: 4, 2023 (Hakemli Dergi)
EVALUATION OF LOCAL DISHES AS AN INTANGIBLE CULTURAL HERITAGE VALUE IN
TERMS OF GASTRONOMY TOURISM: THE CASE OF AYVALIK
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online), Cilt: 6, Sayı: 3, 2023 (Hakemli Dergi)
Evaluation of Handicrafts, the Intangible Cultural Heritage Elements of Balıkesir, within the Scope of Rural Tourism Balıkesir Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarından El Sanatlarının Kırsal Turizm Kapsamında Değerlendirilmesi1
Romaya Journal: Researches on Multidisciplinary Approaches, Cilt: 3, Sayı: 1, 2023 (Scopus)
A RESEARCH ON THE USE OF LOCAL GASTRONOMIC PRODUCTS IN SPECIAL CAFES
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel, Cilt: 6, Sayı: 4, 2023 (Hakemli Dergi)
Balıkesir Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarından El Sanatlarının Kırsal
Turizm Kapsamında Değerlendirilmesi
Researches on Multidisiplinary Aproaches, Cilt: 3, Sayı: 1, 2023 (Hakemli Dergi)
Konaklama işletmelerinin sosyal medya üzerinden gerçekleştirdikleri içerik paylaşımlarında Koronavirüs (Covid-19) Salgını etkisi: Ayvalık otelleri örneği
Balikesir Universitesi Sosyal Bilimler Enstitusu Dergisi, 2022 (Hakemli Dergi)
A Research Related to the Applicability of DEMATEL Method for Supplier Selection as an Optimization Model in Food & Beverage Enterprises
Turizm Akademik Dergisi, Cilt: 9, Sayı: 1, 2022 (Hakemli Dergi)
Ön Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Aile Çatışması
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, Cilt: 6, Sayı: 2, 2022 (Hakemli Dergi)
Turist Rehberliği Öğrencilerinin Sosyal Etkileşim Kaygısı Üzerine Bir Araştırma
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, Cilt: 6, Sayı: 1, 2022 (Hakemli Dergi)
Turist Profili: Gürbülak Sınır Kapısından Giriş Yapan İranlı Turistler Örneği
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, Cilt: 6, Sayı: 1, 2022 (Hakemli Dergi)
İkinci Konut Sahiplerinin İkincil Konut Turizmine Yönelik Algılarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 9, Sayı: 5, 2021 (Hakemli Dergi)
A Study on The Applicability of in-service Hybrid Education in Food and Beverage Business (The Exemple of Culinary Trends)
Journal of Educational Technology&Online Learning, Cilt: 4, Sayı: 4, 2021 (Hakemli Dergi)
İkinci Konut Sahiplerinin İkincil Konut Turizmine Yönelik Algılarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Sayı: 5, 2021 (Hakemli Dergi)
Helal Konseptli Otellerin Girişimciliği ve Yönetimi Üzerine Bir Araştırma
Gaziantep University Journal of Social Sciences, Cilt: 20, Sayı: 3, 2021 (Hakemli Dergi)
Somut Olmayan Kültürel Miras Unsuru Olarak Pamukçu Beldesi Oyunları
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, Cilt: 5, Sayı: 1, 2021 (Hakemli Dergi)
Yerel İnternet Gazetesi Haberlerinde Balıkesir Turizmi
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi, Cilt: 10, Sayı: 2, 2021 (Hakemli Dergi)
Turizm Sektöründe Sosyal Medya İletişiminin, Duyusal Markalama, Müşteri Değeri ve Müşteri Sadakatine Etkisi (The Effect of Social Media Communication on Sensory Branding, Customer Value and Customer Loyalty in the Tourism Sector)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 9, Sayı: 1, 2021 (Hakemli Dergi)
YAVAŞ ŞEHİRLERDE YEREL HALKIN YER KİMLİĞİ VE TOPLULUĞA BAĞLILIKLARININ SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM TUTUMLARINA ETKİSİ: SEFERİHİSAR’DA BİR ARAŞTIRMA
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Sayı: 43, 2021 (Hakemli Dergi)
İkincil Konut Sahiplerinin Yiyecek Tercihleri
Turizm Akademik Dergisi, Sayı: 1, 2021 (Hakemli Dergi)
Mutfak Çalışanlarının Doğrama Tekniklerine Yönelik Kavramsal Değişim Süreçlerinin İncelenmesi
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, Cilt: 5, Sayı: 1, 2021 (Hakemli Dergi)
Uçak Kaygılarının Turistik Seyahatlere Etkisine Yönelik Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 9, Sayı: 1, 2021 (Hakemli Dergi)
Festival Katılımcılarının Motivasyonları ve Turistik Deneyimleri
International Journal of Contemporary Tourism Research, Cilt: 4, Sayı: 2, 2020 (Hakemli Dergi)
Yabancı Turistlerin Destinasyon Tercihlerinde Helal Gastronomi Konseptinin Önemine Yönelik Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 8, Sayı: 4, 2020 (Hakemli Dergi)
Gastronomi Eğitiminde Kavram Yanılgıları
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 8, Sayı: 4, 2020 (Hakemli Dergi)
Gastronomi Eğitiminde Kavram Yanılgıları (Misconceptions in Gastronomy Education)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 8, Sayı: 4, 2020 (Hakemli Dergi)
Gastronomi Turizminin Geliştirilebilirliğine Yönelik Bir Araştırma: Edremit Körfezi
Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 8, Sayı: 4, 2020 (Hakemli Dergi)
Yabancı Turistlerin Destinasyon Tercihlerinde Helal Gastronomi Konseptinin
Önemine Yönelik Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 8, Sayı: 4, 2020 (Hakemli Dergi)
Zeytinyağlı Yemek Kültürünün Füzyon (Fusion) Mutfak Olgusu ile Geliştirilebilirliğine Yönelik Bir Alan Araştırması (Edremit Körfezi Örneği) (A Field Investigation on the Development of the Olive Oil Culture With Fusion Cuisine Case (Example of Edremit Bay))
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 8, Sayı: 3, 2020 (Hakemli Dergi)
Zeytinyağlı Yemek Kültürünün Füzyon (Fusion) Mutfak Olgusu ile Geliştirilebilirliğine
Yönelik Bir Alan Araştırması (Edremit Körfezi Örneği)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 8, Sayı: 3, 2020 (Hakemli Dergi)
Turistlerin Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Hizmeti Alma Motivasyonuyla Gerçekleştirdikleri Turizm Hareketlerinde Çekici ve İtici Faktörler: Sosyal Medya Destekli Bir Araştırma
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, Cilt: 17, Sayı: 2, 2020 (Hakemli Dergi)
Antandros Antik Kenti nin Kültür Turizmine Kazandırılması: Nitel Bir Araştırma
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, Cilt: 4, Sayı: 3, 2020 (Hakemli Dergi)
FESTİVAL KATILIMCILARININ MOTİVASYONLARI VE TURİSTİK DENEYİMLERİ
International Journal of Contemporary Tourism Research, 2020 (Hakemli Dergi)
Turizm Destinasyonlarında Turistin Temsilcisi Olarak Yerleşik Yabancıların Yerel Halk ile Sosyal Etkileşimleri ve Sosyal Etkileşimde Kalış Süresinin Etkisi
Turk Turizm Arastirmalari Dergisi, Cilt: 4, Sayı: 2, 2020 (Hakemli Dergi)
The Food Safety Concern Level Of Tourists That Experienced Ortaklar Çöp Şiş Restaurants”,International Journal of Scientific and Technological Research,
International Journal of Scientific and Technological Research,, Cilt: 6, Sayı: 1, 2020 (Hakemli Dergi)
Turistlerin Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Hizmeti Alma Motivasyonuyla Gerçekleştirdikleri Turizm Hareketlerinde Çekici ve İtici Faktörler: Sosyal Medya Destekli Bir Araştırma (Push and Pull Factors in the Tourism Movements of the Tourists with the Motivation to Receive Diet and Nutrition Counseling: A Social Media-Supported Research)
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, Cilt: 17, Sayı: 2, 2020 (Hakemli Dergi)
The Food Safety Concern Level of Tourists That Experienced Ortaklar Cop Sis Restaurants.
International Journal of Scientific and Technological Research, Cilt: 6, Sayı: 1, 2020 (Hakemli Dergi)
Gastronomi Turizminin Geliştirilebilirliğine Yönelik Bir Araştırma: Edremit Körfezi Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Sayı: 4, 2020 (Hakemli Dergi)
Planlanmış Davranış Teorisi ile Yerli Y Kuşağı Turistlerin Destinasyon Tercih Etme Niyetlerinin Belirlenmesi
AFYON KOCATEPE ÜNİVERİTESİ SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ, Cilt: 21, Sayı: 4, 2019 (Hakemli Dergi)
Eminönü’nde (İstanbul) Balık Ekmek Yeme Deneyimleri
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 0, 2019 (Hakemli Dergi)
İşkoliklik ve Bireysel Mutluluk Arasındaki İlişkinin Turizm Akademisyenleri Açısından İncelenmesi
Manas Journal of Social Studies, Cilt: 8, Sayı: 4, 2019 (Hakemli Dergi)
Tüketicilerin Helal Konseptli Otellerden Beklentilerinin Demografik Değişkenlere Göre İrdelenmesi
Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler E-Dergisi,, Cilt: 72, 2019 (Hakemli Dergi)
Turizm Sektöründe Destinasyon Pazarlaması Üzerine Bir Yaklaşım
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, Cilt: 10, Sayı: 10, 2019 (Hakemli Dergi)
İşkoliklik ve Bireysel Mutluluk Açısındaki İlişkinin Turizm Akademisyenleri Açısından İncelenmesi
Manas Sosyal Araştırmalar Dergisi, Cilt: 8, Sayı: 4, 2019 (Hakemli Dergi)
Kırsal Turizme Katılan Bireylerin Mental İyi Oluş Halinin Sosyo Demografik Veriler Açısından İncelenmesi
Turizm Akademik Dergisi, Cilt: 6, Sayı: 1, 2019 (Hakemli Dergi)
Tüketicilerin Kahve Kafeleri Ziyaret Eğilimlerinin ve Değişen Kahve Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi: Geleneksel Türk Kahvesi Üzerine Bir Araştırma
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, Cilt: 3, Sayı: 3, 2019 (Hakemli Dergi)
Yavaş Yemek (Slow Food) Hareketinin Yerli Turistler (Akademisyenler) TarafındanAlgılanışı
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 6, Sayı: 4, 2018 (Hakemli Dergi)
İKİNCİ KONUT SAHİPLİĞİNDE İTME VE ÇEKME FAKTÖRLERİ: EDREMİT ÖRNEĞİ
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 21, Sayı: 40, 2018 (Hakemli Dergi)
Kırsal Turizm Bölgelerini Ziyaret Eden Turistlerin Bölge Mutfağına Yönelik Görüşleri: Doğu Karadeniz Mutfağı
Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Bilimler Dergisi (IJSES), Cilt: 8, Sayı: 1, 2018 (Hakemli Dergi)
Yerleşik Yabancıların Türkiye Turizmine Etkileri: Marmaris İlçesi Örneği
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, Cilt: 15, Sayı: 1, 2018 (Hakemli Dergi)
Kırsal Turizm Bölgelerini Ziyaret Eden Turistlerin Bölge Mutfağına Yönelik Görüşleri: Doğu Karadeniz Mutfağı
Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Bilimler Dergisi (IJSES), Cilt: 8, Sayı: 1, 2018 (Hakemli Dergi)
Üniversite Öğrencilerinin Seyahat Motivasyonlarının Belirlenmesi
Turizm ve Araştırma Dergisi (TURAR), Cilt: 7, Sayı: 2, 2018 (Hakemli Dergi)
Yerel Halkın Yazlıkçılara Yönelik Algıları: Altınoluk Örneği
Mustafa Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 15, Sayı: 41, 2018 (Hakemli Dergi)
Kültürel Miras Kavramına İlişkin Algıların Metafor Analizi Yoluyla İncelenmesi
Turizm Akademik Dergisi, Cilt: 5, Sayı: 1, 2018 (Hakemli Dergi)
YEREL HALKIN YAZLIKÇILARA YÖNELİK ALGILARI ALTINOLUK ÖRNEĞİ
Mustafa Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 15, Sayı: 41, 2018 (Hakemli Dergi)
Yavaş Yemek (Slow Food) Hareketinin Yerli Turistler (Akademisyenler) Tarafından Algılanışı
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 6, Sayı: 4, 2018 (Hakemli Dergi)
Seferihisar Halkının Sakin Şehir Kavramına İlişkin Metaforik Algıları
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 1, Sayı: 3, 2017 (Hakemli Dergi)
Turizmde İşletme İmajı ve İşletme Ününün Devamlılığında Kullanıcı Güdümlü İçeriklerin Önemi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 1, Sayı: 3, 2017 (Hakemli Dergi)
Yaşayan Müze Ziyaretçilerinin Algıladıkları Deneyimsel Değer, Memnuniyet Düzeyleri ve Davranışsal Niyetleri ilişkisinin İncelenmesi
Avrasya Bilimler Akademisi Sosyal Bilimler Dergisi, 2017 (Hakemli Dergi)
Yeme Davranışı: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma (Eating Behavior: An Investıgatıon on Gastronomy and Culınary Arts Pupils)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 3, Sayı: 5, 2017 (Hakemli Dergi)
Türkiye’deki Helal Konseptli Otellerin Web Sayfalarının Helal Konsept Özellikleri Yönünden İncelenmesi
Türk ve İslam Dünyası Sosyal Araştırmalar Dergisi, Cilt: 4, Sayı: 12, 2017 (Hakemli Dergi)
Döner ve Kebapçıların Yiyecek-İçecek Hijyenine Yönelik Bilgi Düzeyi: Ankara İlinde Bir Araştırma (Knowledge about the Food and Beverage Hygiene of Döner and Kebab Handlers : A Research in Ankara Province)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 3, Sayı: 5, 2017 (Hakemli Dergi)
İş-Aile Çatışması ve İş Stresinin Yaşam Kalitesine Etkisi: Büyük Ölçekli Mutfak Çalışanları Üzerine Bir Araştırma
Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi, Cilt: 5, Sayı: 40, 2017 (Hakemli Dergi)
Yeme Davranışı: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 5, Sayı: 3, 2017 (Hakemli Dergi)
İŞ-AİLE ÇATIŞMASI VE İŞ STRESİNİN YAŞAM KALİTESİNE ETKİSİ: BÜYÜK ÖLÇEKLİ MUTFAK ÇALIŞANLARI ÜZERİNE BİRARAŞTIRMA
Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi, Cilt: 5, Sayı: 40, 2017 (Hakemli Dergi)
Assesment of the Touristic Activities Conducted by Couchsurfing Participants in Terms of Their Relevance to Slow Tourism Criteria
Research on Humanities and Social Sciences, Cilt: 7, Sayı: 2, 2017 (Hakemli Dergi)
Assessment of the Touristic Activities Conducted by CouchsurfingParticipants in Terms of Their Relevance to Slow TourismCriteria
Research on Humanities and Social Sciences, Cilt: 7, Sayı: 2, 2017 (Hakemli Dergi)
Assessment of the Touristic Activities Conducted by Couchsurfing
Participants in Terms of Their Relevance to Slow Tourism
Criteria
Research on Humanities and Social Sciences, 2017 (Hakemli Dergi)
Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Müze Ziyaret Alışkanlıkları ve Müze Tercihlerini Etkileyen Faktörler
Eurasian Academy of Sciences Social Sciences Journal, Avrasya Bilimler Akademisi Sosyal Bilimler Dergisi, Cilt: 15, 2017 (Hakemli Dergi)
Kültürlerarası Turist Tutumları Bütünleşik Tehdit Teorisi Çerçevesinde Bir Araştırma
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi, Cilt: 5, Sayı: 8, 2016 (Hakemli Dergi)
OTEL İŞLETMELERİ YÖNETİCİLERİNİN KRİZ DÖNEMLERİNDE UYGULADIKLARI STRATEJİLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi İİBF Özel Sayısı, Cilt: 19, Sayı: 36, 2016 (Hakemli Dergi)
Turist rehberlerinin sürdürülebilir turizme bakış açısı
Journal of Tourism Theory and Research, ESJI - Eurasian Scientific Journal Index, OAJI- Open Academic Journals Index, Cilt: 2, Sayı: 2, 2016 (Hakemli Dergi)
Destinasyonlar Arasında Entegrasyon Sağlanmalı Turizm İçin 100 Fikir
Hotel Dergisi, Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), Sayı: 100, 2016 (Hakemsiz Dergi)
Kuzey Ege de Sağlık Turizm Merkezi Balıkesir
Turizm Gastronomi ve Otelcilik Dergisi, Cilt: 1, 2016 (Hakemsiz Dergi)
Vanilya Baharatı ve Kullanım Alanları Üzerine Bir Araştırma
Journal of Human Sciences, Cilt: 13, Sayı: 3, 2016 (Hakemli Dergi)
Şehirlerarası Otobüs Yolcularının Hakları İle İlgili Bilgi Düzeyinin Belirlenmesi ve Yaşadıkları Problemlerin Tespitine Yönelik Bir Araştırma
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, Journal of Travel and Hospitality Management, Cilt: 13, Sayı: 2, 2016 (Hakemli Dergi)
A Research Related to the Sociological Effects of Food and Beverage Phenomenon Example of Turkey
Management and Education Academic Journal, University ”Prof. Dr. Assen Zlatarov”, Cilt: 12, Sayı: 2, 2016 (Hakemli Dergi)
Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Okulların Mezun Derneklerinin Web Sitelerinin İncelenmesi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 19, Sayı: 35, 2016 (Hakemli Dergi)
Turizm ve Mutluluk Arasındaki İlişki Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 18, Sayı: 34, 2015 (Hakemli Dergi)
Agrotourism as a Tool for Rural Development in Turkey
Management and Education Academic Journal, University "Prof. Dr. Assen Zlatarov", Cilt: 12, Sayı: 2, 2015 (Hakemli Dergi)
MİDİLLİ’DEN AYVALIK’A GELEN TURİSTLERİN ALIŞVERİŞ TER-CİHLERİNİN VE ALIŞVERİŞTEN MEMNUNİYET DÜZEYLERİNİN BELİR-LENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
International Journal of Economics and Administrative Studies, Cilt: 0, Sayı: 15, 2015 (Hakemli Dergi)
Tatilin Aile İçi Davranışlar Üzerindeki Etkisinin Demografik Değişkenler Açısından İncelenmesi Doğu Karadeniz Bölgesi nde Bir Araştırma
SOİD Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, Cilt: 12, Sayı: 2, 2015 (Hakemli Dergi)
Yerel Halkın Üniversiteye Bakış Açısı Harmancık Meslek Yüksekokulu Örneği
Akademik Bakış Dergisi, Sayı: 47, 2015 (Hakemli Dergi)
Bursa nın Somut Kültürel Varlıklarına Yönelik Öğrencilerin Algıları Harmancık Örneği
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Elektronik Dergisi, Sayı: 12, 2015 (Hakemli Dergi)
Perspective of Employees about Whistleblowing as an Ethic Value
The Journal of Turk & Islam World Social Studies, Cilt: 2, Sayı: 2, 2015 (Hakemli Dergi)
MİDİLLİ' DEN AYVALIK’A GELEN TURİSTLERİN ALIŞVERİŞ TERCİHLERİNİN VE ALIŞVERİŞTEN MEMNUNİYET DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Uluslararası İktisat ve İdari İncelemeler Dergisi, 2015 (Hakemli Dergi)
Ağızdan Ağıza Pazarlamanın Müşterilerin Satın Alma karar Süreçlerine Etkisi ve Bir Uygulama İstanbul Seyahat Acenteleri Örneği
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi, Cilt: 7, Sayı: 29, 2014 (Hakemli Dergi)
Turizm Alan Yazınında Engelliler İle İlgili Çalışmaların Bibliyometrik Pofili 2000 2013
Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi, Cilt: 2, 2014 (Hakemli Dergi)
Turist Rehberlerinin Motivasyonu ile Performansı Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, Cilt: 39, Sayı: 0, 2014 (Hakemli Dergi)
OSMANLI İMPARATORLUĞU NUN BALKANLARDA BIRAKTIĞI TARİHİ YAPILAR VE KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİN BÖLGE TURİZMİNE ETKİLERİ
Uluslararası Sosyal Aratırmalar Dergisi, Cilt: 6, Sayı: 28, 2013 (Hakemli Dergi)
Turist Rehberlerinin İletişim Yeterlilikleri Turistlerin Görüşlerinin Chaid Analizi İle Değerlendirilmesi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 16, Sayı: 29, 2013 (Hakemli Dergi)
Şehirlerin Turistik Bir Ürün Olarak Pazarlanması Örnek Şehirler ve Türkiye deki Şehirler Üzerine Öneriler Derlemeden Oluşmuş Bir Uygulama
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 3, Sayı: 4, 2010 (Hakemli Dergi)
Production of traditional Turkish mesir paste
Journal of Food, Agriculture and Environment, Cilt: 8, Sayı: 2, 2010 (Scopus)
Leisure preferences of residents in nevsehir, a historical city in central Turkey
World Leisure Journal, 2005 (Scopus)
Auditing managerial training needs of Turkish small and medium-sized hotel enterprises
Managerial Auditing Journal, 2003 (Scopus)
Residents' attitudes towards tourism in Ayvalik, Turkey
Tourism Analysis, 2001 (Scopus)