Bilinçli farkındalık temelli yeme farkındalığı egzersizi ve duyusal analiz eğitiminin gastronomi öğrencilerinde uygulama dersi öğrenim kalıcılığına etkisi
Öğrenci: Ayşe Gülnihal Kahraman
Tüketim bencilliğinin ekolojik ayak izi farkındalığına ve tüketici tercihlerine etkisi: Yeşil restoranlar örneği
Öğrenci: Ramazan Karaman
Topraksız Tarım ile Geleneksel Tarım Ürünlerinin Duyusal Analiz, EEG ve Göz İzleme Teknikleri ile Tercih Edilebilirliğinin Karşılaştırılması
Öğrenci: Emre Öztürk
Balıkesir Güneydoğu kırsal alanında yöresel mutfak kültürünün analizi ve gastronomi turizmine kazandırılması
Öğrenci: Ayşe Nur Oral
Çevrim içi yöresel yiyecek-içecek tercihindeki motivasyon unsurlarının satın alma karar sürecine olan etkisinin genişletilmiş Teknoloji Kabul Modeline göre incelenmesi
Öğrenci: Elif Aslan
Otantiklik ile gastronostaljik tutum ilişkisinin yeniden ziyaret niyetine ve destinasyon imajına etkisi
Öğrenci: Reşad Emre Özgüneş
Sosyal Medya Pazarlama Faaliyetlerinin Kuşaklar Açısından İncelenmesi; Restoranlar Üzerine Bir Araştırma
Öğrenci: Elif Sedef Demirci
Farklı baharat kombinasyonları ile hazırlanan raw food ürünlerinin duyusal analiz yöntemi ile değerlendirilmesi
Öğrenci: Berre Zeynep Uçan
İnsanların ötesinde robotik emek: Potansiyel yerli turistler, turizm akademisyenleri ve turizm sektör temsilcileri üzerine karşılaştırmalı bir araştırma
Öğrenci: Övgü Açıksözlü
Osmanlı mutfağından günümüze aynı isimle gelen seçilmiş et yemeklerinin içerik incelemesi ve duyusal analizi: Balıkesir örneği
Öğrenci: Kadirye Kahraman
Geçmişten günümüze gastronomi trendleri: Potansiyel yerli turistlerin yenilebilir böcekler akımına yönelik algılarının ölçülmesi
Öğrenci: Ramazan Karaman
Etnik restoranların turist davranışlarına etkisi: Berlin'deki Türk restoranlarında bir araştırma
Öğrenci: Sami Sonat Özdemir
Özel yüksek öğretim öğrenci yurtlarında hizmet kalitesi kapsamında öğrenci memnuniyetinin değerlendirilmesi: Balıkesir örneği
Öğrenci: Seydi Kaan Yüksel
Gastronomi turizminde yerli ziyaretçilerin yöresel yiyeceklere yönelik unutulmaz deneyimlerinin davranışsal niyetleri üzerine etkisi: Seferihisar örneği
Öğrenci: Zeliha Duygu Ölmez
Otel işletmelerinde istihdam edilen engelli bireylerin iş yaşamına ilişkin algıladıkları sorunlar: Antalya örneği
Öğrenci: Çisem Kaya
Destinasyon imajının yerleşik yabancıların yerleşim yeri seçimine etkisi: Bodrum
Öğrenci: Reşad Emre Özgüneş
Otel işletmelerinde oryantasyon eğitiminin değerlendirilmesi: İstanbul - Beyoğlu örneği
Öğrenci: Hasan Alp Atik
Müşteri temelli marka değerinin yaratılması ve termal turizm amaçlı seyahat eden turistlerin marka algılarının ölçülmesi: Balçova örneği
Öğrenci: Melike Gül
Türk hamamlarında hijyen ve sanitasyonun turist sağlığı açısından ele alınması: Antalya ili örneği
Öğrenci: Övgü Açıksözlü
Çalışma yaşamında kadın ve konaklama işletmelerinde kadın yöneticilerde cam tavan sendromunu önlemeye yönelik stratejiler: İstanbul örneği
Öğrenci: Arife Mayuk
Hizmet kalitesinin bir unsuru olarak atmosferin müşteri sadakati üzerine etkisi: Bozcaada'daki otellerde konaklayan yerli turistler üzerinde bir araştırma
Öğrenci: Murat Aksu
Konaklama işletmelerinde yiyecek içecek hizmetlerinde dış kaynak kullanımı (outsourcıng) ve Marmaris yöresinde bir araştırma
Öğrenci: Özcan Zorlu
Seyahat acentalarında paket tur satışları ve sonrasında tüketici şikayetlerine yönelik bir araştırma
Öğrenci: Hilal Can
Turizmde müşteri memnuniyeti ve müşteri şikayetleri yönetimi (Belek yöresinde bir uygulama)
Öğrenci: Mesut Bozkurt
Otel işletmelerinde kat hizmetleri bölümünün yönetimi ve bir uygulama