Balıkesir Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü, Veteriner Halk Sağlığı Anabilim Dalı
Doç. Dr.
2013 - 2019
Fırat Üniversitesi, VETERİNER FAKÜLTESİ, GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ, VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Dr. Öğr. Üyesi
2007 - 2013
Fırat Üniversitesi, VETERİNER FAKÜLTESİ, GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ, VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Araştırma Görevlisi
1999 - 2004
Fırat Üniversitesi, VETERİNER FAKÜLTESİ, GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ, VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Yönetimsel Görevler
Bölüm Başkanı
2019 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
2019 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü, Veteriner Halk Sağlığı Anabilim Dalı
Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
2023 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Veteriner Fakültesi
Fakülte Kurulu Üyesi
2019 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Veteriner Fakültesi
Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi
2021 - 2025
Balıkesir Üniversitesi
Enstitü Müdürü
2020 - 2023
Balıkesir Üniversitesi
Yönetilen Tezler
Çiğ Keçi Sütünden Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu, İdentifikasyonu ve Bazı Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Öğrenci: Sevde Çelik
Paketleme sonrası salamuraya uygulanan ısıl işlemin çiğ sütten yapılan geleneksel salamura beyaz peynirde salmonella spp. ve listeria monocytogenes yaşamları üzerine etkisi
Öğrenci: Hatice Toklu
Biyokoruyucu kültürler içeren sos ile marinasyonun tavuk göğüs ve kanat etlerinde salmonella spp. ve lısterıa monocytogenes üzerine etkisi
Öğrenci: Enise Begüm Göçmez
Laktik asit bakterilerinden elde edilen postbiyotiklerin in-vitro antimikrobiyal etkinlik ve tavuk göğüs etinde gıda güvenliği ve raf ömrü üzerine etkileri
Öğrenci: Beril Serter
Mezbaha personeli hijyeninin küçükbaş hayvan karkaslarının mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkileri
Öğrenci: Halil Durmuşoğlu
The effects of sodium lactate, lactic acid and acetic acid, alone or in combination, on improving the shelf life of chicken drumstick and the survival of Salmonella spp. inoculated on the chicken drumstick
Öğrenci: Goran Alı Habeeb Habeeb
Otlu peynirlerde histamin düzeyi ve mikrobiyolojik kalitenin araştırılması
Öğrenci: Zafer Akkoç
Sodyum laktat ve thymol'un Aynalı sazan balığı (Cyprinus carpio l.)'ndan yapılan köftelerin bazı mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal nitelikleri üzerine etkisi