BAUN Avesis
BAUN Avesis
Geri Bildirim
TR
EN
Giriş Yap
58
Dr. Öğr. Üyesi NİLGÜN KARAMAN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Mesleki Deneyim
Yayınlar
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Sanat Eserleri & Yayıncılık
Duyurular & Dökümanlar
İletişim
Akademik İdari Deneyim
Akademik Ünvanlar
Dr. Öğr. Üyesi
2023 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Araştırma Görevlisi
2014 - 2023
Balıkesir Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Yönetimsel Görevler
Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı
2016 - 2023
Balıkesir Üniversitesi
Verdiği Dersler
Pastacılık ve Üretim Teknikleri
Lisans
Ekmek Çeşitleri ve Üretim Teknikleri
Lisans
Mutfak Uygulamaları II
Lisans
Yenilebilir Endemik Bitkiler
Lisans
Dünya Mutfakları II
Lisans
Soğuk Mutfak
Lisans
Bitirme Projesi Önerisi
Lisans
Şerbetler
Lisans
Yemek Süsleme Sanatı
Lisans
Tatlılar ve Üretim Teknikleri
Lisans
Türk ve Anadolu Mitolojisi
Lisans
Yönetilen Tezler
Türk Mutfağının Küresel Arenadaki Yeri TasteAtlas Verileriyle Bir Değerlendirme
Öğrenci: İrem Alga
Türk Mutfağı ve Azerbaycan Mutfağının karşılaştırmalı analizi
Öğrenci: Elmar Sadıgzade