Uygulamalı Soğuk Mutfak - Sandviçler
Mesleki Kitap, Nobel Akademik Yayıncılık, , 2024
ÖZEL BESLENME MUTFAĞI - FRUKTOZSUZ BESLENME
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2023
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi - Gastronomi Turizmi Çeşitleri
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2022
Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri - Soğuk Tatlılar
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2021
Mutfak Sanatı, Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar - Hamur İşi Hazırlama Metotları
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2020
YAVAŞ ŞEHİRLER VE ALTERNATİF TURİZM - Tarih ve Kültür Kenti: Yavaş Şehir Yalvaç
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2020
Banket Satış ve Organizasyonu - Banket Ziyafet Anlaşması, Ziyafet Emri ve Yönetimi
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2020
MENÜ YÖNETİMİ - MENÜDE YENİLİK (İNOVASYON)
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2019
Temel Kavramları ve Örneklerle Modern Otel İşletmeciliği - Otel İşletmelerinin Departmanları Yiyecek İçecek Departmanı Mutfak
Mesleki Kitap, PARADİGMA AKADEMİ YAYINLARI, Çanakkale, 2019
YİYECEK VE İÇECEK PARADOKSU (KAVRAMLAR / SÜREÇLER) - Yiyecek ve İçecek Kültürü
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2017
Gastronomi Üzerine Araştırmalar - Tüketicilerin Organik Gıdalara Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2017