TR
EN
image
58
Dr. Öğr. Üyesi NİLGÜN KARAMAN

Yayınlar & Eserler

Kitap & Kitap Bölümleri 11

Uygulamalı Soğuk Mutfak - Sandviçler

Mesleki Kitap, Nobel Akademik Yayıncılık, , 2024

ÖZEL BESLENME MUTFAĞI - FRUKTOZSUZ BESLENME

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2023

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi - Gastronomi Turizmi Çeşitleri

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2022

Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri - Soğuk Tatlılar

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2021

Mutfak Sanatı, Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar - Hamur İşi Hazırlama Metotları

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2020

YAVAŞ ŞEHİRLER VE ALTERNATİF TURİZM - Tarih ve Kültür Kenti: Yavaş Şehir Yalvaç

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2020

Banket Satış ve Organizasyonu - Banket Ziyafet Anlaşması, Ziyafet Emri ve Yönetimi

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2020

MENÜ YÖNETİMİ - MENÜDE YENİLİK (İNOVASYON)

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2019

Temel Kavramları ve Örneklerle Modern Otel İşletmeciliği - Otel İşletmelerinin Departmanları Yiyecek İçecek Departmanı Mutfak

Mesleki Kitap, PARADİGMA AKADEMİ YAYINLARI, Çanakkale, 2019

YİYECEK VE İÇECEK PARADOKSU (KAVRAMLAR / SÜREÇLER) - Yiyecek ve İçecek Kültürü

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2017

Gastronomi Üzerine Araştırmalar - Tüketicilerin Organik Gıdalara Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2017