Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
9
Yeniden İşlevlendirilen Endüstri Mirasının Edremit Körfezindeki Zeytin Temalı Müzeler Üzerinden İncelenmesi
Journal of Humanities and Tourism Research (Johut), Cilt: 15, Sayı: 2, 2025 (Hakemli Dergi)
Gender inequality in the culinary profession in tourism from the perspective of university students with working experiences in culinary
Frontiers in Sociology, Cilt: 9, 2024 (SCI-Expanded)
Orta Asya’dan Cumhuriyet dönemi Türkiye’sine: tarihsel süreç içerisinde Türk mutfak kültürünün gelişimi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 2023 (Hakemli Dergi)
Youtube Yemek Kanallarının Tatma Davranışsal Niyeti Üzerine Etkisi
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, Cilt: 5, Sayı: 1, 2021 (Hakemli Dergi)
An examination of the factors influencing local gastronomic product preference based on the theory of planned behaviour
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 24, Sayı: 45, 2021 (Hakemli Dergi)
Fast Food Restoran Müşterilerinin Marka Deneyimi Algısının Davranışsal Niyetlerine Etkisi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 7, Sayı: 1, 2019 (Hakemli Dergi)
Tüketicilerin Kahve Kafeleri Ziyaret Eğilimlerinin ve Değişen Kahve Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi: Geleneksel Türk Kahvesi Üzerine Bir Araştırma
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, Cilt: 3, Sayı: 3, 2019 (Hakemli Dergi)
Türk Cumhuriyetlerinden Gelen Öğrencilerin Türk Mutfağı Hakkındaki Görüşlerinin Belirlenmesi
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi, Cilt: 6, Sayı: 5, 2017 (Hakemli Dergi)
Mutfak Departmanına Yönelik Tutum: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi, Sayı: 64, 2017 (Hakemli Dergi)
Kitap & Kitap Bölümleri
11
Uygulamalı Soğuk Mutfak - Sandviçler
Mesleki Kitap, Nobel Akademik Yayıncılık, , 2024
ÖZEL BESLENME MUTFAĞI - FRUKTOZSUZ BESLENME
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2023
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi - Gastronomi Turizmi Çeşitleri
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2022
Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri - Soğuk Tatlılar
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2021
Mutfak Sanatı, Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar - Hamur İşi Hazırlama Metotları
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2020
YAVAŞ ŞEHİRLER VE ALTERNATİF TURİZM - Tarih ve Kültür Kenti: Yavaş Şehir Yalvaç
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2020
Banket Satış ve Organizasyonu - Banket Ziyafet Anlaşması, Ziyafet Emri ve Yönetimi
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2020
MENÜ YÖNETİMİ - MENÜDE YENİLİK (İNOVASYON)
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2019
Temel Kavramları ve Örneklerle Modern Otel İşletmeciliği - Otel İşletmelerinin Departmanları Yiyecek İçecek Departmanı Mutfak
Mesleki Kitap, PARADİGMA AKADEMİ YAYINLARI, Çanakkale, 2019
YİYECEK VE İÇECEK PARADOKSU (KAVRAMLAR / SÜREÇLER) - Yiyecek ve İçecek Kültürü
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2017
Gastronomi Üzerine Araştırmalar - Tüketicilerin Organik Gıdalara Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2017