Sodyum benzoatın listeria monocytogenes ile kontamine edilen mısır silajı kalitesine etkileri
Öğrenci: Erdem Tüzel
Kuzu pelet yemine ilave edilen mısır flakenin kuzu besisi üzerinde etkisi
Öğrenci: Furkan Çalkın
The use of black cumin (Nigella sativa L.) oil in the diets of laying japanese quail
Öğrenci: Samı Musa Rashıd
The use of sumac (Rhus coriaria L.) as a feed additive in Japanese quail diet
Öğrenci: Payam Sadık Sabır
Bingöl ilinde doğal şartlarda yetiştiriciliği yapılan kıl keçisi (Capra aegagrus hircus) sütlerinin konjuge linoleik asit (KLA) ve yağ asidi kompozisyonu
Öğrenci: Sevda Karaosmanoğlu
Kadife çiçeğinin (Tagetes erecta L.) yumurta tavuklarında yem katkı maddesi olarak kullanımı
Öğrenci: Ayfer Altuntaş
Farmatan silaj katkı maddesinin yonca silajı yapımında kullanımı
Öğrenci: Ahmet Yusuf Şengül
Semiz otunun (Portulaca oleracea L.) yumurta tavuğu rasyonlarında kullanılmasının yumurta iç ve dış kalitesi üzerine etkileri
Öğrenci: İsrafil Doğan
Diyetsel konjuge linoleik asidin erkek broilerde aşılanma sonrası oluşan katabolik etkilerinin azaltılması ve bazı organ ağırlıkları üzerine etkisi