Entansif ve Ekstansif Beslenen Kazlardan Elde Edilen Pepsin Enziminin Salamura Beyaz Peynir Yapımında Kullanılması Ve Enzimin Peynir Kalitesi Üzerine Etkisi
TÜBİTAK Projesi
2023 -2024 , Tamamlandı
Laktasyonun Farklı Dönemlerinde Süt Kompozisyonunun İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2022 -2024 , Tamamlandı
Etlik piliç kuluçkalık yumurtalara in ovo (yumurta içi) taurin uygulamasının kuluçka ve büyüme performansı ile civcivlerin yaşama gücü ve karkas özellikleri üzerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2020 -2022 , Tamamlandı
Halk Elinde Hayvan Islahı Ülkesel Projeleri kapsamında Elazığ İli Şavak Akkaraman Koyunu Halk Elinde Islahı I. alt projesi (Proje No: TAGEM/23-SAV-2011-01)
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
2011 -2021 , Tamamlandı
Farklı yetiştirme sistemlerinin ve yaşın yumurtacı tavukların performans, yumurta özellikleri ve ısı şok proteini 70 sentezine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2014 -2017 , Tamamlandı