Kitap & Kitap Bölümleri
23
A Study to Determine The Accessibilty of Local Food For Foreign Tourists
Mesleki Kitap, Livre De Lyon, Livre, 2025
Menuization of The Local Dishes of Mediterranean
Mesleki Kitap, Livre de Lyon, LYON, 2024
A Study to Determine the Level of Knowledge of RESTAURANT EMPLOYEES ABOUT OCCUPATIONAL HEALTH AND SAFETY
Mesleki Kitap, LIVRE DE LYON, LYON, 2024
NÖROPAZARLAMA PERSPEKTİFİNDEN SATIN ALMA KARARI SÜRECİ VE MENÜ PLANLAMASI
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2021
ZEYTİN KENTİ AYVALIKTA SÜRDÜRÜLEBİLİR DESTİNASYON YÖNETİM MODELİ
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2021
BOŞ ZAMAN VE REKREASYON YÖNETİMİ ÖRNEK ANİMASYON UYGULAMALAR
Mesleki Kitap, Detay Yayınevi, Ankara, 2017
GASTRONOMİ TURİZMİ AYVALIK'TA TALEP BOYUTUYLA İLGİLİ BİR ARAŞTIRMA
Araştırma Kitabı, Detay yayıncılık, Ankara, 2015
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ÖNBÜRO OPERASYONLARI VE YÖNETİMİ (ÖRNEK ÖNBÜRO MODÜLLERİ)
Ders Kitabı, Detay Yayıncılık, Ankara, 2014
AYVALIKTA SUALTI TURİZM ARAŞTIRMASI
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2010
TÜRKİYE’DE İÇ TURİZMİN GELİŞTİRİLMESİ VE İKİNCİ KONUTLARIN TURİZME KAZANDIRILMASI AYVALIK ÖRNEĞİ
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2010
RESEARCH IN HUMANINİTIES AND SOCIAL SCIENCES - THE PEER EDUCATION MODEL IN GASTRONOMY EDUCATION APPLICABILITY
Araştırma Kitabı, LIVRE DE LYON, LYON, 2023
SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLERDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR-II - TUR OPERATÖRLERİNİN YAPISAL ANALİZİ VE PAKET TUR ÜRETİMİ (ÖRNEK BİR PAKET TUR UYGULAMASI)
Mesleki Kitap, GECE KİTAPLIĞI, Ankara, 2022
Academic Studies in Social, Human and Administrative Science - THE EFFECT OF CORPORATE IMAGE IN ACCOMMODATION COMPANIES ON DEMANDS OF BULGARIAN TOURIST: AN ANALYSIS IN AYVALIK
Mesleki Kitap, GECE KİTAPLIĞI, Ankara, 2022
Interdisciplinary Researches in Humanities and Social Sciences Concepts, Researches and Applications-1 - OUT-OF-CLASS EDUCATION PRACTICES IN GASTRONOMY EDUCATION
Mesleki Kitap, LIVRE DE LYON, , 2022
SOSYAL BİLİMLERDE AKADEMİK ARAŞTIRMALAR VE DERLEMELER - TURİZM, E-TİCARET VE KORONAVİRÜS PANDEMİSİ
Araştırma Kitabı, DUVAR YAYINLARI PLATANUS KİTAP, Ankara, 2021
ACADEMIC RESEARCH and REVIEWS in SOCIAL SCIENCES - THE CATEGORIZATION OF THE TYPES OF SPORTS COMMONLY PLAYED IN TURKEY ACCORDING TO THEIR HEDONIC AND UTILITARIAN CONSUMPTION TENDENCIES
Araştırma Kitabı, DUVAR YAYINEVİ, Ankara, 2021
NEV SEARCHES AND STUDIES IN SOCIAL AND HUMANITIES SCIENCES - A LITERATURE REVIEW ON THE USAGE AREAS OF THE FUZZY VIKOR METHOD IN FOOD BEVERAGE ENTERPRISES
Mesleki Kitap, SERÜVEN YAYINEVİ, İzmir, 2021
GÜNCEL TURİZM ÇALIŞMALARI II - TUR OPERATÖRLERİNİN BÖLGESEL TURİZM PAZARLARINA (DESTİNASYONLARA) ETKİSİ
Mesleki Kitap, Akademisyen Yayınevi Bilimsel Araştırmalar Kitabı, Ankara, 2021
SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLERDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER - BULGAR TUR OPERATÖRLERİNİN PAKET TUR DÜZENLEYECEKLERİ BÖLGESEL TURİZM PAZARLARINDA (DESTİNASYONLARDA) ARADIKLARI ÖZELLİKLER AYVALIK DESTİNASYONU ÖRNEĞİ
Mesleki Kitap, GECE KİTAPLIĞI YAYINEVİ, Ankara, 2021
ACADEMIC STUDIES IN HUMANITIES AND SOCIAL SCIENCES - THE EFFECTS OF FOOD AND BEVERAGE ENTERPRISES 'BRAND EXPANSION STRATEGY ON THE INTENTION OF THE LOCAL COMMUNITY
Mesleki Kitap, LIVRE DE LYON, LYON, 2021
TOURISM STUDIES and SOCIAL SCIENCES - Effect of Satisfaction on The Formation of Behavioral Intentions Towards the Destination of Local Tourists: Case of Ayvalık
Mesleki Kitap, St. Kliment Ohridski University Press, Sofia, sofia, 2021
RESEARCH AND REVIEVS IN SOCIAL HUMAN AND ADMINISTRATIVE SCIENCES - THE EFFECT OF FESTIVALS FROM ALTERNATIVE TOURISM TYPES IN DESTINATION IMAGE AND ITS CONTRIBUTION TO THE REGION: SAMPLE OF AYVALIK INTERNATIONAL DISABLED FESTIVAL
Mesleki Kitap, GECE KİTAPLIĞI YAYINEVİ, Ankara, 2021
TURİSTİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRME - EĞLENCE TURİZMİ
Mesleki Kitap, Nobel Yayıncılık, Ankara, 2011