TR
EN
image
139
Dr. Öğr. Üyesi FATMA KORKMAZ

Proje & Patent & Tasarım

Desteklenen Projeler 7

Fonksiyonel Bileşen İle Zenginleştirilmiş Su Kefiri Tozunun Üretimi ve Mikrobiyal Stabilitesinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2025 , Devam Ediyor

Korunga Bitkisi (Onobrcyhis sativa L.) Tohumunun Tüketilebilirliğinin ve Yeni Bir Protein Kaynağı Olarak Kullanılabilirliğinin Araştırılması, Farklı Isıl İşlem Uygulamalarının Bazı Bileşenlerin Miktarı ve In Vitro Sindirilebilirlik Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi.

TÜBİTAK Projesi 2023 -2025 , Tamamlandı

Aspir Küspesinden Protein Konsantratı ve Hidrolizatı Eldesi, Karakterizasyonu ve Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi

TÜBİTAK Projesi 2023 , Devam Ediyor

Kurutma Yöntemlerinin Ketencik Proteinlerinin Fizikokimyasal ve Tekno-fonksiyonel Özelliklerine Etkisinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2023 -2024 , Tamamlandı

Bitkisel Esaslı Süt Alternatifi İçecek Üretimi

TÜBİTAK Projesi 2021 -2023 , Tamamlandı

Kurutulmuş Buğday Unu ve Stabilize Buğday Yan Ürünleri Üretiminde İnfrared Teknolojisinin Kullanıldığı Ribbon Mikser Tasarımı ve Optimizasyonu

TÜBİTAK Projesi 2018 -2020 , Tamamlandı

Çeltik İşleme Esnasında Yan Ürün Olarak Ortaya Çıkan Ham Tanenin Infrared Kızılötesi Enerji ile Stabilizasyonu ve Çeşitli Gıda Ürünlerinde Değerlendirilmesi (PROJE NO: 115O605)

TÜBİTAK Projesi 2015 -2018 , Tamamlandı

Patentler 1

İNFRARED (KIZILÖTESİ) DESTEKLİ MİKSERLİ KURUTUCU/STABİLİZASYON CİHAZI

Patent • Standart Tescil