Fonksiyonel Bileşen İle Zenginleştirilmiş Su Kefiri Tozunun Üretimi ve Mikrobiyal Stabilitesinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2025 , Devam Ediyor
Korunga Bitkisi (Onobrcyhis sativa L.) Tohumunun Tüketilebilirliğinin ve Yeni Bir Protein Kaynağı Olarak Kullanılabilirliğinin Araştırılması, Farklı Isıl İşlem Uygulamalarının Bazı Bileşenlerin Miktarı ve In Vitro Sindirilebilirlik Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi.
TÜBİTAK Projesi
2023 -2025 , Tamamlandı
Aspir Küspesinden Protein Konsantratı ve Hidrolizatı Eldesi, Karakterizasyonu ve Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi
2023 , Devam Ediyor
Kurutma Yöntemlerinin Ketencik Proteinlerinin Fizikokimyasal ve Tekno-fonksiyonel Özelliklerine Etkisinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2023 -2024 , Tamamlandı
Bitkisel Esaslı Süt Alternatifi İçecek Üretimi
TÜBİTAK Projesi
2021 -2023 , Tamamlandı
Kurutulmuş Buğday Unu ve Stabilize Buğday Yan Ürünleri Üretiminde İnfrared Teknolojisinin Kullanıldığı Ribbon Mikser Tasarımı ve Optimizasyonu
TÜBİTAK Projesi
2018 -2020 , Tamamlandı
Çeltik İşleme Esnasında Yan Ürün Olarak Ortaya Çıkan Ham Tanenin Infrared Kızılötesi Enerji ile Stabilizasyonu ve Çeşitli Gıda Ürünlerinde Değerlendirilmesi (PROJE NO: 115O605)
TÜBİTAK Projesi
2015 -2018 , Tamamlandı