SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
1
Applicability of Cooperative Learning Model In Gastronomy Education
Journal of Tourism Theory and Research, Cilt: 1, Sayı: 2, 2015 (Hakemli Dergi)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
47
A STUDY ON THE USE OF ANCESTRAL SEEDS IN THE APPLICATION KITCHENS OF UNIVERSITIES WITHIN THE SCOPE OF SUSTAINABLE GASTRONOMY PRACTICES
International Journal of Ecosystems and Ecology Science (IJEES), Cilt: 15, Sayı: 3, 2025 (Hakemli Dergi)
Consumer Rights Awareness Among Restaurant Customers: The Case Of Balikesir
International Journal of Environmental Sciences, Cilt: 11, Sayı: 8, 2025 (Hakemli Dergi)
ORIENTATION AND CONCERN OF SCHOOL-AGE CHILD REGARDING THE ENVIRONMENTAL PROTECTION
International Journal of Ecosystems and Ecology Science (IJEES), Cilt: 15, Sayı: 3, 2025 (Scopus)
Examination of New Year's Entertainment Programs of Turkish Television Channels as Recreative Activity
International Journal of Environmental Sciences, 2025 (Scopus)
Özel Gün Yemeklerinin Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Değerlendirilmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 12, Sayı: 2, 2024 (Hakemli Dergi)
The evaluation of the image of the culfure profession within the scope of
demensional gastronomy education: A research on students taking online
educatıon
Australasian Journal of Educational Technology and Online Learning, Cilt: 2023, 2023 (Hakemli Dergi)
A RESEARCH ON THE USE OF LOCAL GASTRONOMIC PRODUCTIONS IN SPECIAL CAFES
JOURNAL OF GASTRONOMY HOSPITALITY AND TRAVEL, Cilt: 6, Sayı: 4, 2023 (Hakemli Dergi)
TOPLU YİYECEK ÜRETİMİ GERÇEKLEŞTİREN İŞLETMELERDE FİZİKİ MUTFAK PLANLAMASI
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online), Cilt: 6, Sayı: 1, 2023 (Hakemli Dergi)
Creating Gastronpmic Product Inventory A Research: Example of Edremit Region
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel, Cilt: 5, Sayı: 4, 2022 (Hakemli Dergi)
Yabancı Turistlerin Türk Mutfağı hakkındaki Görüşleri
Journal of Toursim and Gastronomy Studies, Cilt: 10, Sayı: 4, 2022 (Hakemli Dergi)
Tüketicilerin Alış-Veriş Merkezi (AVM) Tercihlerinde Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Etkisine Yönelik Bir Araştırma
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel, Cilt: 5, Sayı: 4, 2022 (Hakemli Dergi)
Marinalardaki Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Tüketici Tercihlerine Yönelik Görgül Bir Araştırma
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, Cilt: 6, Sayı: 2, 2022 (Hakemli Dergi)
A Research on Hiygiene and Ergonomic in Kitchens
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 10, Sayı: 1, 2022 (Hakemli Dergi)
İkinci Konut Sahiplerinin İkincil Konut Turizmine Yönelik Algılarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 9, Sayı: 5, 2021 (Hakemli Dergi)
A Study on The Applicability of in-service Hybrid Education in Food and Beverage Business (The Exemple of Culinary Trends)
Journal of Educational Technology&Online Learning, Cilt: 4, Sayı: 4, 2021 (Hakemli Dergi)
Mutfak Çalışanlarının Doğrama Tekniklerine Yönelik Kavramsal Değişim Süreçlerinin İncelenmesi
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, Cilt: 5, Sayı: 1, 2021 (Hakemli Dergi)
Uçak Kaygılarının Turistik Seyahatlere Etkisine Yönelik Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 9, Sayı: 1, 2021 (Hakemli Dergi)
Gastronomi Eğitiminde Kavram Yanılgıları
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 8, Sayı: 4, 2020 (Hakemli Dergi)
Gastronomi Eğitiminde Kavram Yanılgıları (Misconceptions in Gastronomy Education)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 8, Sayı: 4, 2020 (Hakemli Dergi)
Gastronomi Turizminin Geliştirilebilirliğine Yönelik Bir Araştırma: Edremit Körfezi
Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 8, Sayı: 4, 2020 (Hakemli Dergi)
Yabancı Turistlerin Destinasyon Tercihlerinde Helal Gastronomi Konseptinin
Önemine Yönelik Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 8, Sayı: 4, 2020 (Hakemli Dergi)
Zeytinyağlı Yemek Kültürünün Füzyon (Fusion) Mutfak Olgusu ile Geliştirilebilirliğine
Yönelik Bir Alan Araştırması (Edremit Körfezi Örneği)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 8, Sayı: 3, 2020 (Hakemli Dergi)
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MOORA YÖNTEMİ İLE TEDARİKÇİ SEÇİMİNİN UYGULANABİLİRLİĞİ
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi, Cilt: 19, Sayı: 73, 2020 (Hakemli Dergi)
Yabancı Turistlerin Destinasyon Tercihlerinde Helal Gastronomi Konseptinin
Önemine Yönelik Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 8, Sayı: 4, 2020 (Hakemli Dergi)
Gastronomi Turizminin Geliştirilebilirliğine Yönelik Bir Araştırma: Edremit Körfezi Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Sayı: 4, 2020 (Hakemli Dergi)
Gastronomi Turizminin Geliştirilebilirliğine Yönelik Bir Araştırma: Edremit Körfezi
Örneği (
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 8, Sayı: 4, 2020 (Hakemli Dergi)
A Study on the Role of Food and Beverage Service Quality in the Preference of Air Transport Companies
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, Cilt: 6, Sayı: 4, 2018 (Hakemli Dergi)
İKİNCİ KONUT SAHİPLİĞİNDE İTME VE ÇEKME FAKTÖRLERİ: EDREMİT ÖRNEĞİ
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 21, Sayı: 40, 2018 (Hakemli Dergi)
Yaygın Gastronomi Eğitiminde Arz ve Talep EtkileşimininDeğerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 20, Sayı: 1, 2018 (Hakemli Dergi)
A Study Concerning the Applicability of Supply Chain Management Scor Model in Food and Beverage Enterprises
Koceli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 34, Sayı: 2, 2017 (Hakemli Dergi)
Project Based Learning Approach in Fusion Cuisine Education : A Modal Proposal
New Trends and Issues Proceedings on Humanities and Social Sciences, Cilt: 4, Sayı: 1, 2017 (Hakemli Dergi)
Supplier Selection with Fuzzy Vikor Method in Food and BeverageEnterprises (Turkey)
Balıkesir Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 20, Sayı: 37, 2017 (Hakemli Dergi)
The Importance of Indigenous Edible Plant Species to Rural Tourism Development Sample of Seferihisar
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 4, Sayı: 3, 2016 (Hakemli Dergi)
A Research Related to The Sociologial Effect of Food Bevarage Phenomenon Example of Turkey
Academic Journal of Management and Education, Cilt: 12, Sayı: 2, 2016 (Hakemli Dergi)
Determination of The Influencing Factors To Menu Planning In Big Sized Food Beverage Firms Sample of Turkey
Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 5, Sayı: 1, 2016 (Hakemli Dergi)
Türk Mutfak Kültürü Şerbetler
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi, Cilt: 6, Sayı: 14, 2016 (Hakemli Dergi)
A Model Proposal For The Improvement Of Internship Activity In Offering Gastronomy Education Programs At The Higher Education Institutions
International Journal on New Trends in Education and Their Implications, Cilt: 7, Sayı: 1, 2016 (Hakemli Dergi)
Trigger of Rural Tourism Gastronomy Tourism
International Journal of Social and Economic Sciences, Cilt: 5, Sayı: 1, 2015 (Hakemli Dergi)
Prospects for the Turkish Gastronomy Tourism
Athens Journal of Tourism, Cilt: 2, Sayı: 2, 2015 (Hakemli Dergi)
Fusion Cuisine Education and Its Relation with Molecular Gastronomy Education Comparative Course Content Analysis
International Journal on New Trends in Education and Their Implication (IJONTE), Cilt: 5, Sayı: 3, 2014 (Hakemli Dergi)
New Orientations in Gastronomy Education Molecular Gastronomy
Procedia Social and Behavioral Sciences, Cilt: 143, 2014 (Hakemli Dergi)
Expectations of Employee in Food Beverage Firm andGastronomy Education Case of Turkey
European Journal of Research on Education, Cilt: 2, Sayı: 6, 2014 (Hakemli Dergi)
Industrial Provision of Practice Skills of Students Training Gastronomy Education Case of Turkey
International Journal on New Trends in Education and Their Implication (IJONTE), Cilt: 4, Sayı: 4, 2013 (Hakemli Dergi)
Konaklama İşletmelerinde Tedarik Zinciri Yönetimi Kapsamında Tedarikçi Seçim Kriterleri Üzerine Görgül Bir Araştırma
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt: 14, Sayı: 25, 2011 (Hakemli Dergi)
Büyük Ölçekli Otel İşletmelerinin Yiyecek İçecek Ünitelerinde Maliyet Azaltılmasında Kontrol Sistemlerinin Uygulanabilirliği
Milli Prodüktivite Merkezi Verimlilik Dergisi, Cilt: 2010, Sayı: 4, 2010 (Hakemli Dergi)
Büyük Ölçekli Otel İşletmelerinin Yiyecek İçecek Ünitelerinde Üretim Dengesini Bozan Üretim Kayıplarının Rapor Edilmesi
Türk Bilim Araştırma Vakfı (TUBAV) Dergisi, Cilt: 3, Sayı: 1, 2010 (Hakemli Dergi)
Turistik Amaçlı Endüstriyel Mutfaklarda Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları HACCP Yönetim Sisteminin Önemine İlişkin Kavramsal Bir İnceleme
Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi, Cilt: 2008, Sayı: 1, 2008 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
55
FESTİVAL PROGAMLARININ SOKUM UNSURLARI BAĞLAMINDA
İNCELENMESİ: KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ ÖRNEĞİ
Afrika 7. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Mısır, 17 - 19 Ocak 2025
Türkiye ve Orta Asya Türk Cumhuriyetleri’nde SOKÜM Unsurları ve Geliştirilmesi
22. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Kıbrıs, 30 Ekim - 01 Kasım 2024
Özel Gün Yemeklerinin Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Değerlendirilmesi
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Türkiye - Afyonkarahisar, 06 - 09 Ekim 2022
Applicability of Demand Forecasting Methods in Food and Beverage Businesses (An
Application in Boutique Businesses)
VI: International Gastronomy Tourism Studies Congress, Türkiye - Afyonkarahisar, 06 Ekim 2022
Creating Gastronomic Product Inventory a Research: Example of Edremit Region
VI. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Türkiye - Afyonkarahisar, 06 Ekim 2022
Evaluation of Special Day Meals within the Scope of Intangible Cultural Heritage (Özel Gün Yemeklerinin Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Değerlendirilmesi)
VI. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Türkiye - Afyonkarahisar, 06 Ekim 2022
Non-Local Tourists' Opinions About Turkish Cuisine (Yerli Olmayan Turistlerin Türk Mutfağı Hakkındaki Görüşleri)
VI. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Türkiye - Afyonkarahisar, 06 - 08 Ekim 2022
Physical Kitchen Planning in Businesses with Mass Food Production (Toplu Yiyecek Üretimi Gerçekleştiren İşletmelerde Fiziki Mutfak Planlaması)
VI. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Türkiye - Afyonkarahisar, 06 Ekim 2022
Gastronomi Eğitiminde Kavram Yanılgıları
International Travel and Tourism Dynamics: Overtourism, Türkiye - Ankara, 08 - 10 Ekim 2020
İlkokul Öğrencilerinin Yiyecek ve Mutfak Sanatlarına Yönelik Algıları:İzmir İli Örneği
2. ULUSLARARASI TEMEL EĞİTİM KONGRESİ, Türkiye - Muğla, 23 - 27 Ekim 2019
Yavaş Şehirlerdeki (Cittaslow) Restoranlara Yapılan Çevrimiçi Tüketici Yorumlarının Değerlendirilmesi: Gökçeada Örneği
20. Ulusal 4. Uluslararası Turizm Kongresi, Türkiye - Eskişehir, 16 - 19 Ekim 2019
AŞÇILIK EĞİTİMİNDE UYGULAMALI DERSLERİN MEVCUT DURUMUNUN ANALİZİNE YÖNELİK NİTEL BİR ARAŞTIRMA (ÖN LİSANS DÜZEYİ ÖRNEĞİ)
4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Türkiye - Nevşehir, 19 - 21 Eylül 2019
Kırsal Turizm Kapsamında Özel Günlerde Hazırlanan Yemeklerin Türk Mutfak Kültürü Üzerindeki Yeri: Milas-Ören ÖrneğiThe Role of Specially Prepared Meals on Turkish Cuisine in the Context of Rural Tourism: The Case of Milas-Oren
IIII. INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS, Türkiye - Muğla, 13 - 15 Haziran 2019
Gaziantep Gastronomi Kültürünün Sosyal Medyadaki Yeri:Instagram Örneği
I. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Türkiye - Sakarya, 01 - 03 Kasım 2018
YAYGIN GASTRONOMİ EĞİTİMİNİN MEVCUTDURUMUNA İLİŞKİN NİTEL BİR ARAŞTIRMA
Uluslararası Necatibey Eğitim ve Sosyal Bilimler Araştırmaları Kongresi (UNESAK), Türkiye - Balıkesir, 26 - 28 Ekim 2018
Steakhouse Restoranlarda Dry-Aging (Olgunlaştırma) Tekniği Kullanım Boyutlarının Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma
International Gastronomy Tourism Studies Congress, Türkiye - Kocaeli, 20 - 22 Eylül 2018
YENİLEBİLİR SU ÜRÜNLERİNİN MUTFAKLARDA KULLANIMI AÇISINDAN GASTRONOMİ TURİZMİNİN GELİŞTİRİLEBİLİRLİĞİ: KAPIDAĞI YARIMADASI ÖRNEĞİ
ULUSLARARASI BANDIRMA VE ÇEVRESİ SEMPOZYUMU, Türkiye - Balıkesir, 17 - 19 Eylül 2018
Bandırma Yöresi Gastronomi Rorasının Oluşturulmasına İlişkin Bir Araştırma: Gönen Örneği
ULUSLARARASI BANDIRMA VE ÇEVRESİ SEMPOZYUMU, Türkiye - Balıkesir, 17 - 19 Eylül 2018
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNE ÖZGÜ BİR ÖĞE: REÇELLER
Uluslararası Türk Kültürü ve Medeniyeti Kongresi, Türkiye - Balıkesir, 05 - 08 Eylül 2018
TÜRK MUTFAĞINA ÖZGÜ BİR TATLI: AŞURE
Uluslararası Türk Kültürü ve Medeniyeti Kongresi, Türkiye - Balıkesir, 05 - 08 Eylül 2018
KırsalYöreselÜrünlerinButikOtelRestoranMenülerindeKullanımı: Cunda YöresiÖrneğ
2nd International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Muğla, 10 - 11 Mayıs 2018
Festivallerin Yöresel Yenilebilir Ürünlerin TanıtımınaEtkileri: Uluslararası Urla Enginar Festivali Örneği
2nd International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Muğla, 10 - 13 Mayıs 2018
Festivallerin Yöresel Yenilebilir Ürünlerin Tanıtımına Etkileri: Uluslararası Urla Enginar Festivali Örneği
2nd International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Muğla, 10 - 13 Mayıs 2018
A Modal Proposal Towards Improving Supply and Potentialof Rural Tourism inYalova
2nd International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Muğla, 10 - 13 Mayıs 2018
A Research Related to the Interaction Between Rural Tourismand Local Breakfast Culture
2nd International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Muğla, 10 - 13 Mayıs 2018
KırsalTurizmGelişimine GülBitkisinin Yiyecek İçecekÖğesiOlarak Kullanımına İlişkin Bir Araştırma: Isparta Örneği
2nd International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Muğla, 10 - 13 Mayıs 2018
The Availability of Red Beet In Cuisines: A QualitativeResearch Concerning the Culture of Turkish Cuisine
2nd International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Muğla, 10 - 13 Mayıs 2018
Kültürel Miras Kapsamında Düğün Yemekleri: Balıkesir İli Örneği
Uluslararası Turism ve Kültürel Miras Kongresi, Türkiye - Muğla, 05 - 08 Ekim 2017
A Research About The Present Situation of Graduate Level Gastronmy Education in Turkey
8. International Congress on New Trends in Education, Türkiye - Antalya, 18 - 20 Mayıs 2017
Kırsal Turizmin Gastronomi Turizmi Üzerine Etkileri İle İlgili Bir Çalışma: Trabzon Hurması Örneği
I. International Rural Tourism And Development Congress, Türkiye - Bursa, 04 - 06 Mayıs 2017
Yavaş Şehirlerde Yöresel Gastronomik Öğelerin Kırsal Kalkınmaya Etkisine Yönelik Bir Araştırma: Göynük Yöresi Örneği
I. International Rural Tourism and Development Congress, Türkiye - Bursa, 04 - 06 Mayıs 2017
A Modal Proposal Towards An Instruction Related To Cooking Methods In Gastronomy Education
VIII. International Congress of Educational Research, Türkiye - Çanakkale, 05 - 08 Mayıs 2016
Fuzzy TOPSIS Method in Supplier Selection for Food and Beverage Companies
XIII. International Logistic&Supply Chain Congress, Türkiye - İzmir, 22 - 23 Ekim 2015
Somut Olmayan Kültürel Miras Türk Kahvaltı Kültürü Intangible Culturel Heritage Turkish Breakfast Culture
I. Eurasia International Tourism Congress, Türkiye - Konya, 28 - 30 Mayıs 2015
Supplier Selection Criteria for Mass Food Enterprises The Sample of Turkey
XII. International Logistic&Supply Chain Congress, Türkiye - İstanbul, 30 - 31 Ekim 2014
Gastronomi Eğitiminde Yeni Bir Yaklaşım Sınıf Dışı Eğitim A New Approach at Gastronomy Education Outdoor School Education
IX. International Balkan Education and Science Congress, Türkiye - Edirne, 16 - 18 Ekim 2014
Optimization of Supplier Selection Techniques in Food Beverage Firms Case of Turkey
XI. International Logistic & Supply Chain Congress, 07-09 November, Kapadokya., Türkiye - Kayseri, 07 - 09 Kasım 2013
Mevlevilik Felsefesinin Konya Mutfağı Üzerindeki Etkisi
International Conference on Religious Tourism and Tolerance, Türkiye - Konya, 09 - 12 Mayıs 2013
Turizm Sektöründe Butik Üretimin Uygulanabilirliği
XIII. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye - Antalya, 06 - 09 Aralık 2012
Selection of Supplier with Fuzzy Analytical Hierarchy Process A Model Proposal at Food and Beverage Management
X. International Logistic&Supply Chain Congress, Türkiye - İstanbul, 08 - 09 Kasım 2012
The relationship between product innovation and fusion cuisine in food and beverage establishments a discussion on Turkish cuisine
International Hospitality and Tourism Conference 2012, “Journey into Challenging Times for Research and Innovations”, Türkiye, 03 - 05 Eylül 2012
Ege Denizi'ndeki Su Altı Fauna Çeşitliliğinin Ayvalık Yöresi Mutfak Kültürüne Etkisi ve Gastronomi Turizmi
Sualtı Değerleri ve Turizm Sempozyumu, Türkiye, 07 - 10 Haziran 2012
Türkiye de Gastronomi Eğitiminin Mevcut Durumu ve Geliştirilmesine Yönelik Bir Model Önerisi Present Condition of Gastronomy Education at Turkey and Model Suggestion Intended to Improve
IV. International Congress of Educational Research, Türkiye - İstanbul, 04 - 07 Mayıs 2012
Konaklama İşletmelerinde Analitik Hiyerarşi Prosesi Yöntemi ile Tedarikçi Seçim Kriterlerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
VI. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Türkiye - Nevşehir, 12 - 15 Nisan 2012
Supplier Selection In Supply Chain Management of Accomodation Enterprises A Research In The Hotel Of Turkey
24th European Conference on Operational Research, Portekiz, 11 - 14 Temmuz 2010
Yiyecek İçecek Tedarik Zinciri Yönetimi Kapsamında Tedarikçi Seçim Teknikleri
4. Ulusal Gastronomi Sempozyumu, Türkiye - Antalya, 16 - 17 Nisan 2010
Özellikli Restoranlarda Standart Reçete Kullanma Eğilimi İzmir İlindeki Köfteci Restoranları Üzerine Bir Araştırma
10. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye - Mersin, 21 - 24 Ekim 2009
Özellikli Restoranlarda Menü Planlaması Yapılırken Dikkate Alınan Faktörler Karayolu Güzergahı Üzerindeki Restoranlarda Bir Uygulama
III. Ulusal Gastronomi Sempozyumu, Türkiye - Antalya, 17 - 18 Nisan 2009
Supply Chain Management in The Service and Tourism Industries A Comparative Pilot Research for Turkish Hotels Supply Chains
VI. International Logistics & Supply Chain Congress, Türkiye - İstanbul, 06 - 07 Kasım 2008
Şarap Turizmi ve İzmir Yöresinde Şarap Turizminin Geliştirilmesine Yönelik Bir Model Önerisi
Çeşme Ulusal Turizm Sempozyumu, Türkiye - İzmir, 21 - 23 Kasım 2007
Otel İşletmelerinde Yöneticilerin Etik Davranışlarının Değerlendirilmesine Yönelik Bir Alan Çalışması
I. Ulusal Türkiye Turizm Sempozyumu, Türkiye - Sakarya, 07 - 08 Eylül 2007
Türk Mutfağının Tanıtılmasında Profesyonel Turist Rehberlerinin Rolüne İlişkin Amprik Bir Çalışma
I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu, Türkiye - Antalya, 04 - 05 Mayıs 2007
Yiyecek İçecek Felsefesi ve Beslenme Alışkanlığının Geliştirilmesine Yönelik Bir Model Önerisi
I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu, Türkiye - Antalya, 04 - 05 Mayıs 2007
Yiyecek İçecek Olgusuna Sosyolojik Bakış
I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu, Türkiye - Antalya, 04 - 05 Mayıs 2007
Philosopy Tourism As A New Tourism Kind A Model of Suggestion to Improve The Philosopy Tourism in Kaz Mountains
2007 International Tourism Biennial, Türkiye - Çanakkale, 30 Nisan - 05 Mayıs 2007
Kitap & Kitap Bölümleri
21
Factors Affecting Tourist Preferences: The Example of Health Tourism
Mesleki Kitap, Livre de Lyon, Lyon, 2025
A Study on The Perception of Hyperlocal Supplying: The Case of Restaurant Consumers
Araştırma Kitabı, Özgür Yayınları, Gaziantep, 2025
The Effects of Food Consumption Habits of Generations X, Y and Z on Food Menus
Mesleki Kitap, Özgür Yayınları, Gaziantep, 2025
A Study to Determine The Accessibilty of Local Food For Foreign Tourists
Mesleki Kitap, Livre De Lyon, Livre, 2025
A Study On the Applicability Of The Partial All- İnclusive System
Mesleki Kitap, Livre De Lyon, Livre, 2025
The Concept of Home-Style Restaurants as a New Trend and Its Sustainability
Mesleki Kitap, Özgür Yayınları, Gaziantep, 2025
APPLICABILITY OF OUT-OF-CLASSROOM EDUCATION IN GASTRONOMY EDUCATION IN TURKEY
Mesleki Kitap, Livre de Lyon, Lyon, 2024
A RESEARCH IN NON-FORMAL GASTRONOMY EDUCATION ON REMOVING MISCONCEPTIONS BY CONCEPT MAPPING METHOD
Mesleki Kitap, Livre de Lyon, Lyon, 2024
A Study on The Efffect of Local Gastronomic Organizations on The Use of Local Food
Mesleki Kitap, Livre de Lyon, LYON, 2024
A Study on The Effect of Dry-Aged Technique on Restaurant Ambiances
Mesleki Kitap, AKADEMİSYEN YAYINEVİ, Ankara, 2024
A Research on Detection of Basic Production Losses in Food and Beverage Business
Mesleki Kitap, AKADEMİSYEN YAYINEVİ, Ankara, 2024
Menuization of The Local Dishes of Mediterranean
Mesleki Kitap, Livre de Lyon, LYON, 2024
A Research The Applicability of KANBAN System in Food and Beverage Business
Mesleki Kitap, Livre de Lyon, LYON, 2024
A Research Towards The Identification of Local Foods Within The Scope of Cultural Heritage: The Case of Edremit Region
Mesleki Kitap, Livre de Lyon, LYON, 2024
A Study on The Effect of Children’s Menus on Restaurant Preferences
Mesleki Kitap, BIDGE Publications, Ankara, 2024
Mutfak Sanatı (Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar) - Makarna Hazırlama ve Soslar
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2020
Gastronomi Olgusuna Sosyolojik Bakış - Gastronomi Sosyolojisine Genel Bakış
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2019
Global Issues and trends in Tourism - The Role of Gastronomy Tourism in Slow Cities: Case of Turkey
Mesleki Kitap, St. Kliment Ohridski University Press, Sofia, Sofya, 2016
Current Issue in Hospitality and Tourism Research and Innovations - The Relationship Between Product Innovation and Fusion Cuisine in Food and Beverage Establishments: A Discussion on Turkish Cuisine
Mesleki Kitap, CRC Press Taylor&Francis Group, Shah Alam, 2012
Türk Turizm Tarihi Yapısal ve Sektörel Gelişim - Türk Turizminin Dünya Turizmindeki Yeri
Araştırma Kitabı, Detay Yayıncılık, Ankara, 2009
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi - Kongre Turizmi
Araştırma Kitabı, Nobel Yayın Dağıtım, Balıkesir, 2008