Balıkesir Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Türkiye
Yüksek Lisans
2013 - 2015
Balıkesir Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Türkiye
Lisans
2009 - 2013
Ege Üniversitesi, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR., Türkiye
Yaptığı Tezler
Klasik (olgunlaştırılmış) beyaz peynir üretiminin farklı aşamalarından laktik asit bakterilerinin izolasyonu, identifikasyonu ve teknolojik özelliklerinin belirlenmesi / Isolation and identification of lactic acid bacteriafrom different stages of classic (ripened) white cheeseproduction and determination of technological characteristics
Doktora (2022)
Balıkesir Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü, Veterinerlik Besin, Gıda Hijyeni ve Teknoljisi A.B.D., Türkiye
Balıkesir ilinde süt ve süt ürünlerindeki metisilin dirençli staphylococcus aureus'un prevalansı ve antibiyotik dirençliliği
Yüksek Lisans (2015)
Balıkesir Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü, Veterinerlik Besin, Gıda Hijyeni ve Teknoljisi A.B.D., Türkiye