Lactobacillus Plantarum İnokulasyonunun Amarant (Amaranthus hypochondriacus) Silajının Besin Madde, Organik Asit ve Sindirilebilirlik Düzeylerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2025 , Devam Ediyor
Ultrasonikasyon ve Dondurarak Kurutma İşlemlerinin Eşek Sütlerinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2023 -2025 , Tamamlandı
Klasik Beyaz peynirden elde edilen bazı laktik asit bakterilerinin yerli starter kültür olarak kullanılabilme özelliklerinin değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2023 -2024 , Tamamlandı
Geleneksel olmayan Beslenme Alışkanlıklarının Incelenmesine Yönelik Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2021 , Devam Ediyor
Mayalama Aşamasında Ultrason Uygulamasının Yoğurdun Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyal Özelikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2021 -2024 , Tamamlandı
Ev Yapımı Yoğurtlardan ve Fermente Sucuklardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direnç Profillerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2021 -2024 , Tamamlandı
Hayvansal gıdalar ve sebzelerde Shiga-Toksijenik E.coli prevalansı ve moleküler karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2018 -2023 , Tamamlandı
Laktik asit bakteri postbiyotik ürünlerinin yumurta kabuklarında Salmonella spp., Listeria monocytogenes ve Escherichia coli O157:H7 üzerine bakterisit etkinliğinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2021 -2022 , Tamamlandı
Sokak Sütünün Halk Sağlığı Üzerine Risklerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2020 -2022 , Tamamlandı
Klasik (Olgunlaştırılmış) Beyaz Peynir Üretiminin Farklı Aşamalarından Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu, İdentifikasyonu ve Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2019 -2021 , Tamamlandı