TR
EN
image
35
Dr. Öğr. Üyesi NİSANUR EKTİK SEZEN

Proje & Patent & Tasarım

Desteklenen Projeler 10

Lactobacillus Plantarum İnokulasyonunun Amarant (Amaranthus hypochondriacus) Silajının Besin Madde, Organik Asit ve Sindirilebilirlik Düzeylerine Etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2025 , Devam Ediyor

Ultrasonikasyon ve Dondurarak Kurutma İşlemlerinin Eşek Sütlerinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2023 -2025 , Tamamlandı

Klasik Beyaz peynirden elde edilen bazı laktik asit bakterilerinin yerli starter kültür olarak kullanılabilme özelliklerinin değerlendirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2023 -2024 , Tamamlandı

Geleneksel olmayan Beslenme Alışkanlıklarının Incelenmesine Yönelik Bir Araştırma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2021 , Devam Ediyor

Mayalama Aşamasında Ultrason Uygulamasının Yoğurdun Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyal Özelikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2021 -2024 , Tamamlandı

Ev Yapımı Yoğurtlardan ve Fermente Sucuklardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direnç Profillerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2021 -2024 , Tamamlandı

Hayvansal gıdalar ve sebzelerde Shiga-Toksijenik E.coli prevalansı ve moleküler karakterizasyonu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2018 -2023 , Tamamlandı

Laktik asit bakteri postbiyotik ürünlerinin yumurta kabuklarında Salmonella spp., Listeria monocytogenes ve Escherichia coli O157:H7 üzerine bakterisit etkinliğinin araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2021 -2022 , Tamamlandı

Sokak Sütünün Halk Sağlığı Üzerine Risklerinin Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2020 -2022 , Tamamlandı

Klasik (Olgunlaştırılmış) Beyaz Peynir Üretiminin Farklı Aşamalarından Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu, İdentifikasyonu ve Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2019 -2021 , Tamamlandı