BAUN Avesis
BAUN Avesis
Geri Bildirim
TR
EN
Giriş Yap
54
Prof. Dr. ŞİMAL AYMANKUY
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Mesleki Deneyim
Yayınlar
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Sanat Eserleri & Yayıncılık
Duyurular & Dökümanlar
İletişim
Akademik İdari Deneyim
Akademik Ünvanlar
Prof. Dr.
2023 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları A.B.D.
Doç. Dr.
2019 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Dr. Öğr. Üyesi
2016 - 2019
Balıkesir Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği
Dr. Öğr. Üyesi
2008 - 2016
Balıkesir Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi
Öğretim Görevlisi
2001 - 2008
Balıkesir Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi
Araştırma Görevlisi
1997 - 2001
Balıkesir Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi
Araştırma Görevlisi
1993 - 1997
Balıkesir Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü
Yönetimsel Görevler
Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
2018 - 2019
Balıkesir Üniversitesi
Bölüm Başkanı
2018 - 2019
Balıkesir Üniversitesi
Bölüm Başkan Yardımcısı
2007 - 2011
Balıkesir Üniversitesi
Verdiği Dersler
Genel Turizm
Lisans
Gıda Mevzuatı
Lisans
Genel Ekonomi
Lisans
Sürdürülebilir Gastronomi
Lisans
Gastroekonomi
Yüksek Lisans
Bilim Felsefesi
Yüksek Lisans
Gastronomide Sanat,Kültür ve Tarih
Doktora
Uzmanlık Alan Dersi
Doktora
Tez Danışmanlığı
Doktora
Yönetilen Tezler
Yiyecek içecek sektöründe endüstri 4.0 uygulamaları: Yöneticiler ve tüketiciler üzerine bir araştırma
Öğrenci: Şule Demir
Otellerde gıda atıklarının çevresel etkiler açısından değerlendirilmesi
Öğrenci: Sinem Bilgin Öztürk
Merkezi Yer Teorisi kapsamında yerel gıda üretiminde kadın kooperatiflerinin mutfak kültürüne etkisi: İzmir örneği
Öğrenci: Burcu Kaya
Gastronomik kimliğin yerli turistlerin destinasyon tercihine etkisi: Balıkesir örneği
Öğrenci: Didem Uzun
Balıkesir kent mutfağı ve destinasyon pazarlamasına etkileri
Öğrenci: Tuğçe Ergün
Lisans düzeyinde gastronomi eğitimi ve bu bölümlerde görev yapan akademik personelin analizi
Öğrenci: Esra Aycı
Endüstriyel mutfaklarda iş etüdü uygulamaları ve iş süreçlerinin iyileştirilmesi
Öğrenci: Erten Kocaağa
Merkez Bankası bağımsızlığı ve işsizlik oranlarına etkisi
Öğrenci: Cüneyt Sargın
Balıkesir ili yerel yöneticilerinin turizme ve Balıkesir turizm potansiyeline bakış açıları
Öğrenci: Ozan Kalaycıoğlu
Kurumsal kaynak planlaması yaklaşımı ile özel geliştirilmiş bir kalıp takip yazılımı uygulamasının işletmeye katkıları
Öğrenci: Murat Sarıoğlan