Yiyecek İçecek İşletmelerinde Dijital Değişim: Tüketicilerin QR Kod Menü
Deneyimini Anlamak (Digital Change in Food and Beverage Businesses: Understanding
Consumers' QR Code Menu Experience)
TOLEHO(Journal of Tourism, Leisure and Hospitality), Cilt: 1, Sayı: 6, 2024 (Hakemli Dergi)
Türkiye'de Michelin Rehberine Giren Uzak Doğu Restoranlarına Semiyotik Bir Analiz (The Semiotic Analysis of Far Eastern Restaurants
Featured in the Michelin Guide in Turkey)
Eurasian Academy of Sciences Social Sciences Journal, Sayı: 8, 2016 (Hakemli Dergi)
Security perceptions and expectations of domestic tourists A sample of Southeastern Anatolia Yerli turistlerin güvenlik algılarının belirlenmesi Güneydoğu Anadolu Bölgesi örneği
Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler E-Dergisi, Sayı: 52, 2015 (Hakemli Dergi)
Turizm İşletmeciliği Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizm Sektöründeki İstihdamla İlgili Görüşleri ve Sektördeki Kariyer Beklentileri Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Örneği
16. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye - Ankara, 12 - 15 Kasım 2015
Türkiye de Turizmi Yöneten Turizm Bakanlarının Öğrenim Alanları ve Görev Süreleri ile Beş Yıllık Kalkınma Planları Hükümet Programları ve Eylem Planlarındaki Turizm Politikaları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi 1996 2014
Turizm Eğitimi Konferansı, Türkiye - Ankara, 17 - 19 Ekim 2012
Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizm Sektöründeki İstihdama Bakışları ve Kariyer Beklentilerine Dönük Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrencileri Üzerinde Bir Araştırma