TR
EN
image
43
Dr. Öğr. Üyesi SELİN İLSAY

Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 1

Stratejik Yönetim Yaklaşımının Menü Planlamada Uygulanabilirliği: Bir Model Önerisi

Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, 2023 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar 16

YUNAN MİTOLOJİSİNDE GASTRONOMİK MİTLER

VIII. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2024

BALIKESİR YÖRESEL MUTFAK KÜLTÜRÜ: BİGADİÇ ÖRNEĞİ

10th International European Conference on Interdisciplinary Scientific Research, İsviçre, 27 - 29 Ağustos 2024

Etkinlik Pazarlamasının Destinasyon MarkalaşmaSürecine Etkisi: İznik Örneği

III. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2019

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Başarı Arttırmada Akıl Setinin Etkisi

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018

Mutfaklarda İşgören Sesliliği

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018

Yüzyılın Madeni” Leonardit’in Yiyecek ve İçecek Sektöründe Kullanılması: Gönen Örneği

Uluslararası Bandırma ve Çevresi Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2018

Turizm Rehberliği Eğitimi Alan Öğrencilerin Ekolojik Ayak İzi Farkındalıkları.

I. Turizm Rehberliği Kongresi, Türkiye, 27 Nisan 2018

Destinasyon Pazarlamasında Toyota Way 4P Modelinin Kullanılabilirliği (Sındırgı Örneği)

Ulusal Sındırgı Araştırmaları Sempozyumu, Türkiye - Balıkesir, 05 - 07 Ekim 2017

Ekolojik Ayak İzinin Kültürel Mirasa Etkisi

Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Türkiye, 04 - 08 Ekim 2017

Biyoplastiklerin Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Kullanılabilirliği

1. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ KONGRESİ, Türkiye - Mersin, 28 - 30 Eylül 2017

Turizm ve Yiyecek Ve İçecek Endüstrisinde Sahnelenen Otantiklik (Eleştirel Bakış)

2. GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017

Ekolojik Ayak İzinin Günümüz Yiyecek İçecek Tüketim Eğilimine Etkisi

Gastronomi Turizmi Kongresi, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016

RESTORANLARDA RENK VE TON OLGUSU

17. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016

ÇANAKKALE YÖRESİNİN HÜZÜN DARK TURİZMİ POTANSİYELİNİN SWOT ANALİZİ YOLUYLA İNCELENMESİ

16. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Türkiye - Çanakkale, 12 - 15 Kasım 2015

MENÜ PLANLAMADA TOYOTA WAY PRENSİPLERİNİN KULLANILABİLİRLİĞİ

I. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015

Turizm Alan Yazınında Engelliler İle İlgili ÇalışmalarınBibliyometrik Profili 2000 2013

15. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014

Kitap & Kitap Bölümleri 9

Menü Planlamada Stratejik Yaklaşım

Araştırma Kitabı, Detay Yayıncılık, Ankara, 2021

Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1 - Yunan Mitolojisinde Gastronomik Mitler

Araştırma Kitabı, Detay Yayıncılık, , 2024

Gastronomide Transformasyon - Gastronominin Tarihi Dönüşümü ve Endüstri Devrimi

Araştırma Kitabı, Detay Yayıncılık, , 2021

Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm - Akşemseddin’in Diyarı: Yavaş Şehir Göynük

Araştırma Kitabı, Detay Yayıncılık, , 2020

Mutfak Sanatı (Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar) - Deniz Ürünleri ve Pişirme Metotları

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2020

Banket Satış ve Organizasyonu - Catering Organizasyonları

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, , 2020

Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar - Turizm Rehberliği Eğitimi Alan Öğrencilerin Ekolojik Ayak İzi Farkındalıkları

Araştırma Kitabı, Detay Yayıncılık, , 2018

Yiyecek ve İçecek Paradoksu - Yiyecek ve İçecek Yönetimi

Araştırma Kitabı, Detay Yayıncılık, , 2017

Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi Turizmi - Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi Konulu Festivaller

Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2016