SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
1
Stratejik Yönetim Yaklaşımının Menü Planlamada Uygulanabilirliği: Bir Model Önerisi
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, 2023 (Hakemli Dergi)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
7
Otellerde Heterojen Müşteri Yapısının Sebepleri ve Sorun Yaratma Potansiyeli Üzerine Bir Araştırma.
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel (JOGHAT), Cilt: 1, Sayı: 2, 2019 (Hakemli Dergi)
Küresel Isınma Ve Ekolojik Ayak İzinin Yiyecek Ve İçecek Sektörüne Muhtemel Etkileri
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel, Cilt: 1, Sayı: 1, 2018 (Hakemli Dergi)
KÜRESEL ISINMA VE EKOLOJİK AYAK İZİNİN YİYECEK VE İÇECEKSEKTÖRÜNE MUHTEMEL ETKİLERİ
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel, Sayı: 1, 2018 (Hakemli Dergi)
Turizm ve Yiyecek ve İçecek Endüstrisinde Sahnelenen Otantiklik (Eleştirel Bakış)(Authentication in Tourism and Food and Beverage Industry-Critical Overview)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2017 (Hakemli Dergi)
Ekolojik Ayak İzinin Kültürel Mirasa Etkisi
Eurasian Academy of Sciences Social Science Journal, 2017 (Hakemli Dergi)
Turizm ve Yiyecek ve İçecek Endüstrisinde Sahnelenen Otantiklik (Eleştirel Bakış)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, Cilt: 5, 2017 (Hakemli Dergi)
Turizm Alan Yazınında Engelliler İle İlgili Çalışmaların Bibliyometrik Profili (2000-2013)
Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
16
YUNAN MİTOLOJİSİNDE GASTRONOMİK MİTLER
VIII. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2024
BALIKESİR YÖRESEL MUTFAK KÜLTÜRÜ: BİGADİÇ ÖRNEĞİ
10th International European Conference on Interdisciplinary Scientific Research, İsviçre, 27 - 29 Ağustos 2024
Etkinlik Pazarlamasının Destinasyon MarkalaşmaSürecine Etkisi: İznik Örneği
III. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2019
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Başarı Arttırmada Akıl Setinin Etkisi
Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018
Mutfaklarda İşgören Sesliliği
Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018
Yüzyılın Madeni” Leonardit’in Yiyecek ve İçecek Sektöründe Kullanılması: Gönen Örneği
Uluslararası Bandırma ve Çevresi Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2018
Turizm Rehberliği Eğitimi Alan Öğrencilerin Ekolojik Ayak İzi Farkındalıkları.
I. Turizm Rehberliği Kongresi, Türkiye, 27 Nisan 2018
Destinasyon Pazarlamasında Toyota Way 4P Modelinin Kullanılabilirliği (Sındırgı Örneği)
Ulusal Sındırgı Araştırmaları Sempozyumu, Türkiye - Balıkesir, 05 - 07 Ekim 2017
Ekolojik Ayak İzinin Kültürel Mirasa Etkisi
Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Türkiye, 04 - 08 Ekim 2017
Biyoplastiklerin Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Kullanılabilirliği
1. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ KONGRESİ, Türkiye - Mersin, 28 - 30 Eylül 2017
Turizm ve Yiyecek Ve İçecek Endüstrisinde Sahnelenen Otantiklik (Eleştirel Bakış)
2. GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017
Ekolojik Ayak İzinin Günümüz Yiyecek İçecek Tüketim Eğilimine Etkisi
Gastronomi Turizmi Kongresi, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016
RESTORANLARDA RENK VE TON OLGUSU
17. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016
ÇANAKKALE YÖRESİNİN HÜZÜN DARK TURİZMİ POTANSİYELİNİN SWOT ANALİZİ YOLUYLA İNCELENMESİ
16. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Türkiye - Çanakkale, 12 - 15 Kasım 2015
MENÜ PLANLAMADA TOYOTA WAY PRENSİPLERİNİN KULLANILABİLİRLİĞİ
I. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015
Turizm Alan Yazınında Engelliler İle İlgili ÇalışmalarınBibliyometrik Profili 2000 2013
15. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014
Kitap & Kitap Bölümleri
9
Menü Planlamada Stratejik Yaklaşım
Araştırma Kitabı, Detay Yayıncılık, Ankara, 2021
Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1 - Yunan Mitolojisinde Gastronomik Mitler
Araştırma Kitabı, Detay Yayıncılık, , 2024
Gastronomide Transformasyon - Gastronominin Tarihi Dönüşümü ve Endüstri Devrimi
Araştırma Kitabı, Detay Yayıncılık, , 2021
Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm - Akşemseddin’in Diyarı: Yavaş Şehir Göynük
Araştırma Kitabı, Detay Yayıncılık, , 2020
Mutfak Sanatı (Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar) - Deniz Ürünleri ve Pişirme Metotları
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2020
Banket Satış ve Organizasyonu - Catering Organizasyonları
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, , 2020
Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar - Turizm Rehberliği Eğitimi Alan Öğrencilerin Ekolojik Ayak İzi Farkındalıkları
Araştırma Kitabı, Detay Yayıncılık, , 2018
Yiyecek ve İçecek Paradoksu - Yiyecek ve İçecek Yönetimi
Araştırma Kitabı, Detay Yayıncılık, , 2017
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi Turizmi - Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi Konulu Festivaller
Mesleki Kitap, Detay Yayıncılık, Ankara, 2016