SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2
Determination of the effect of high energy ultrasound application in tempering on flour quality of wheat
Ultrasonics Sonochemistry, Cilt: 67, Sayı: 105129, 2020 (SCI-Expanded)
The effect of ultrasound on lactoperoxidase and alkaline phosphatase enzymes from milk
Milchwissenschaft, Sayı: 58, 2003 (Hakemli Dergi)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
8
Tahıllarda bulanan antosiyaninler ve sağlık üzerine etkileri
Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, Cilt: 14, Sayı: 1, 2025 (Hakemli Dergi)
BALIKESİR İLİ YÖRESEL GIDA ÜRÜNÜ ‘‘SAVAŞTEPE SARIBEYLER SEFERBERLİK ÇÖREĞİ’’ YAPIMI VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, Cilt: 23, Sayı: 46, 2024 (Hakemli Dergi)
Paliurus spina-christi Mill.: A New Alternative Flour on Gluten-Free Bread
International Journal of Nature and Life Sciences, Cilt: 8, Sayı: 2, 2024 (Hakemli Dergi)
Investigation of the effect of using palm kernel powder in bread flour on quality parameters of flour
International Journal of Secondary Metabolite, Cilt: 10, Sayı: 4, 2023 (Scopus)
Gıda Endüstrisinde Plazma Teknolojisi ile İlgili Gelişmeler
CATERİNG GUİDE, Cilt: 16, Sayı: 19, 2020 (Hakemsiz Dergi)
Balıkesir ilinde yetiştirilen bazı buğday örneklerinin ve bu örneklerden elde edilen unların kalite özelliklerinin araştırılması
Dünya Gıda, Sayı: 10, 2017 (Hakemsiz Dergi)
Yağlı Tohum Çeşidi ve Transesterifikasyon Yöntemlerinin Biyoyakıt Üretimine ve Kalitesine Etkileri
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi, Cilt: 5, 2016 (Hakemli Dergi)
Buğdayın ıslatılması sırasında ultrason işlemi uygulamanın tanenin su absorbsiyonu üzerine etkisi
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, Cilt: 15, Sayı: 2, 2013 (Hakemli Dergi)