TR
EN
image
59
Dr. Öğr. Üyesi ELİF SAVAŞ

Proje & Patent & Tasarım

Desteklenen Projeler 11

Gıda sektöründe kullanılabilecek çok duvarlı karbon nanotüplere dayalı elektronik burun geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2020 -2023 , Tamamlandı

Kuzey Ege'de Zeytin Sineği (Bactrocera oleae (Dip.: Tephritidae)) ve Zeytin güvesi (Prays oleae Bern. (Lepidoptera: Hyponomeutidae)) 'nin yüksekliğe bağlı olarak populasyon dalgalanmaları ve Zeytinyağı kalitesine etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2020 -2022 , Tamamlandı

Balıkesir Dursunbey Yöresinde Üretilen Kızılcık (Cornus mas) marmeladı ve antioksidan özellikleri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2019 -2022 , Tamamlandı

Edremit Körfezinde Zeytin Bitki Zararlılarının Zeytinyağının Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2020 -2021 , Tamamlandı

Farklı Büyüklükteki Çiftliklerde Siyah Beyaz Alaca Holstein Sığırlarından Elde Edilen Sütlerin Somatik hücre, Toplam Bakteri Sayılarının Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Etkilerinin Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2018 -2019 , Tamamlandı

Zeytin B glukosidaz enziminin saflaştırılması ve nanoparçacıklara immobilizasyonu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2016 -2016 , Tamamlandı

İmmobilize Zeytin Beta Glukozidazının Oleuropein Hidrolizinde Kullanılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2014 -2015 , Tamamlandı

Kınalı eller üretiyor kazanıyor

Kalkınma Ajansı 2014 -2015 , Tamamlandı

ZEYTİN ß GLUKOSİDAZIN NANOPARÇACIKLARA İMMOBİLİZASYONU VE SOFRALIK ZEYTİN ÜRETİMİNDE UYGULAMALARI

TÜBİTAK Projesi 2011 -2014 , Tamamlandı

LifeDreams4All-Transfer of Innovation (UK/11/LLP-LdV/TOI-456)

AB Destekli Diğer Projeler 2013 -2013 , Tamamlandı

Taze Sebzelerin Korunmasında Ozonla Dezenfeksiyon Yönteminin Standartizasyonu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2007 -2008 , Tamamlandı

Patentler 1

β-GLİKOZİDAZ ENZİMİNİN SUPERPARAMANYETİK NANOPARÇACIKLAR İLE İMMOBİLİZASYONU

Patent • Standart Tescil

Öğrenci Projeleri 1

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

Gıda Mühendisliği
2019 - 2020