Gıda sektöründe kullanılabilecek çok duvarlı karbon nanotüplere dayalı elektronik burun geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2020 -2023 , Tamamlandı
Kuzey Ege'de Zeytin Sineği (Bactrocera oleae (Dip.: Tephritidae)) ve Zeytin güvesi (Prays oleae Bern. (Lepidoptera: Hyponomeutidae)) 'nin yüksekliğe bağlı olarak populasyon dalgalanmaları ve Zeytinyağı kalitesine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2020 -2022 , Tamamlandı
Balıkesir Dursunbey Yöresinde Üretilen Kızılcık (Cornus mas) marmeladı ve antioksidan özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2019 -2022 , Tamamlandı
Edremit Körfezinde Zeytin Bitki Zararlılarının Zeytinyağının Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2020 -2021 , Tamamlandı
Farklı Büyüklükteki Çiftliklerde Siyah Beyaz Alaca Holstein Sığırlarından Elde Edilen Sütlerin Somatik hücre, Toplam Bakteri Sayılarının Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Etkilerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2018 -2019 , Tamamlandı
Zeytin B glukosidaz enziminin saflaştırılması ve nanoparçacıklara immobilizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2016 -2016 , Tamamlandı
İmmobilize Zeytin Beta Glukozidazının Oleuropein Hidrolizinde Kullanılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2014 -2015 , Tamamlandı
Kınalı eller üretiyor kazanıyor
Kalkınma Ajansı
2014 -2015 , Tamamlandı
ZEYTİN ß GLUKOSİDAZIN NANOPARÇACIKLARA İMMOBİLİZASYONU VE SOFRALIK ZEYTİN ÜRETİMİNDE UYGULAMALARI
TÜBİTAK Projesi
2011 -2014 , Tamamlandı
LifeDreams4All-Transfer of Innovation (UK/11/LLP-LdV/TOI-456)
AB Destekli Diğer Projeler
2013 -2013 , Tamamlandı
Taze Sebzelerin Korunmasında Ozonla Dezenfeksiyon Yönteminin Standartizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2007 -2008 , Tamamlandı