SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
7
Development of Gluten-Free Crispy Chicken With Vegetable Powder Coating
International Journal of Food Science, Cilt: 2025, Sayı: 4928193, 2025 (SCI-Expanded)
Evaluation of Physicochemical and Sensorial Quality of Nonconventional Olive-Enriched Snack with Biopolymer Barriers
Journal of food processing and preservation, Cilt: 2023, 2023 (SCI-Expanded)
Process optimization and characterization of physicochemical properties of freeze-dried pineapple snacks enriched with propolis
International Journal of Food Properties, Cilt: 26, Sayı: 2, 2023 (SCI-Expanded)
The Modelling of Convective Drying Variables’ Effects on the Functional Properties of Sliced Sweet Potatoes
Foods, Cilt: 11, 2022 (SCI-Expanded)
The antimicrobial and antioxidant properties of garagurt: Traditional Cornelian cherry (Cornus mas) marmalade
Quality Assurance and Safety of Crops Foods, Cilt: 12, Sayı: 2, 2020 (SCI-Expanded)
Novel debittering process of green table olives application of β-glucosidase bound onto superparamagnetic nanoparticles Innovador método de desamargado de aceitunas verdes de mesa: Aplicación de β-glucosidasa adherida a nanopartículas superparamagnéticas
CYTA - JOURNAL OF FOOD, Cilt: 16, Sayı: 1, 2018 (SCI-Expanded)
Quality Improvement of Green Table Olive cv Domat Olea europaea L Grown in Turkey Using Different De Bittering Methods
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, Cilt: 1, Sayı: 41, 2013 (Hakemli Dergi)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
8
Zeytinin besin bileşenleri ve insan sağlığı üzerine etkileri
Dünya Gıda, Cilt: 1, Sayı: 1, 2025 (Hakemli Dergi)
Çiğ ve pişmiş kokoreçlerin mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi
Dünya Gıda, Cilt: 2010, Sayı: 2, 2025 (Hakemli Dergi)
Determining consumer acceptability of vegan chocolate in terms of gastronomic sustainability
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel (JOGHAT), Cilt: 7, Sayı: 2, 2024 (Hakemli Dergi)
Küresel Bir Restoranda Servis Edilen Bitki Bazlı ve Et Bazlı Burgerlerin Tercih
Edilebilirliklerinin Karşılaştırılması*
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism, Recreation and Sports Sciences, Cilt: 6, Sayı: 1, 2023 (Hakemli Dergi)
Taze marul dezenfeksiyonunda ozonlanmış su kullanımı
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, Cilt: 23, Sayı: 1, 2021 (Hakemli Dergi)
The Effects of Hydrocolloid and Emulsifier Usage on Chemical Composition and Sensory Quality of Turkish Cheese Dessert Hosmerim
Journal of Food Science and Engineering, Sayı: 1, 2011 (Hakemli Dergi)
Doğal antimikrobiyal bir bileşik: Bakteriyosin
GIDA VE YEM BİLİMİ TEKNOLOJİSİ, Cilt: 0, Sayı: 10, 2008 (Hakemli Dergi)
Hıyar Turşusu Fermentasyonunda Uygun Sorbat ve Benzoat Miktarlarının Araştırılması
Gıda, Cilt: 25, Sayı: 4, 2000 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
42
Protein enriched persimmon drops: Physicochemical and sensorial properties.
International Sustainability in Life Congress (SUIC)19-22 May, 2024, 93., Türkiye, 19 - 22 Mayıs 2024
Oleogels: Innovative replacements for solid fats in the food industry with a focus on sustainability
International Sustainability in Life Congress (SUIC), Türkiye, 19 - 22 Mayıs 2024
Bitki Bazlı Protein ile Zenginleştirilmiş Vegan Çikolatanın Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
13. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye - Ankara, 02 Kasım 2023
Glutatyon ve Biyopolimerler ile Zenginleştirilmiş Dondurarak Kurutulmuş Atıştırmalıkların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
13. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye - Ankara, 02 Kasım 2023
Tavuk Salam Üretim Prosesinin Yanıt Yüzey Yöntemi İle
Optimizasyonu
International Conference On Emerging Sources In Science, Türkiye - İstanbul, 01 Haziran 2022
Tavuk salam üretim prosesinin yanıt yüzey yöntemi ile optimizasyonu
International Conference on Emerging Sources in Science (ESCICONF), Türkiye - İstanbul, 26 Mayıs 2022
Gıda sektöründe antimikrobiyel ambalajlama
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020
Zeytin değirmeni atık sularının arıtılmasında alglerin kullanım olanakları
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020
A traditional product obtained from cranberry (Cornus mas) fruit produced in the Dursunbey district at Balıkesir province: GARAGURT and its antioxidant properties
1st International symposium on biodiversity research, Türkiye - Çanakkale, 02 - 04 Mayıs 2019
The effects of nutritional biodiversity on intestinal microbiota,
1st International symposium on biodiversity research, Türkiye - Çanakkale, 02 - 04 Mayıs 2019
Üniversite Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıkları ve Bilgi Düzeyleri
Gastronomi Turizmi Kongresi, Türkiye - Balıkesir, 17 - 19 Kasım 2016
Use of nanomaterails to improve Food Quality
27th International Sientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Türkiye - Bursa, 26 - 28 Eylül 2016
Antioxidant properties of Edremit variety green olives (Olea europea L.).
40th FEBS Congress, The Biochemical Basis of Life, Berlin, Germany, July 4-9, 2015, Almanya, 04 Temmuz 2015
Treatment of the olive β-glycosidase bound superparamagnetic nanoparticles onto green table olives
40th Congress of the Federation-of-European-Biochemical-Societies (FEBS) - The Biochemical Basis of Life, Almanya, 04 - 09 Temmuz 2015
Keçi Etinin Besinsel Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi1. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye - Niğde, 02 - 04 Ekim 2013
Helicobacter pylori ve Hayatımızdaki Önemi
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye - Niğde, 02 - 04 Ekim 2013
Gıda Sanayiinde Ozon Uygulamaları, İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi (Sözlü Bildiri).
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye - Niğde, 02 - 04 Ekim 2013
İnülin ve Oligofruktanların Gıdalarda Fonksiyonel Özellikleri
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye - Niğde, 02 - 04 Ekim 2013
Immobilization of Olive β-glucosidase on to superparamagnetic nanoparticules and its characterization
38th Congress of the Federation-of-European-Biochemical-Societies (FEBS), Rusya, 06 - 11 Temmuz 2013
Purification and characterisation of β-glucosidase from olive (Olea europaea L.)
22nd International-Union-of-Biochemistry-and-Molecular-Biology (IUBMB) Congress/37th Federation-of-European-Biochemical-Societies (FEBS) Congress, İspanya, 04 - 09 Eylül 2012
Geleneksel bir lezzet: Kokoreç ve Endüstriyel Üretime Uygunluğu
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye - Konya, 10 - 12 Mayıs 2012
Purification and characterization of the olive fruit β-glucosidase involved in the biosynthesis of virgin olive oil phenolics
36th FEBS Congress of the Biochemistry for Tomorrows Medicine, İtalya, 25 - 30 Haziran 2011
The contribution affects of the some ingredients in making hosmerim
EuroFoodChem XVI, Polonya, 06 - 08 Haziran 2011
The effects of the extraction methdos on Turkish olive phenols
EuroFoodChem XVI, Polonya, 06 - 08 Haziran 2011
Effect of washing treatment with ozonated water on the microbial quality of fresh vegetables
1st International Congress on Food Technology, Türkiye - Antalya, 03 - 06 Kasım 2010
The effects of hydrocolloid usage ofn chemical composition and sensory quality of Turkish cheese halva: Hosmerim
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 03 - 06 Kasım 2010
Phenolic compounds in the turkish table olive cultivars
35th FEBS Congress. Gothenburg, Sweden, İsveç, 26 Haziran - 01 Temmuz 2010
Balıkesir Üniversitesi Öğrencilerinin Süt İçme Alışkanlıkları
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye - Denizli, 21 - 23 Mayıs 2009
Ticari Höşmerim Üretiminde Tekstürel Yapının İyileştirilmesi
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye - Denizli, 21 - 23 Mayıs 2009
Effect of different production methods on the Antioxidant activity of Gemlik Olea europea cv
3rd International Congress on Food Nutrition, Türkiye - Antalya, 22 - 25 Nisan 2009
Effect of ozonated water on the microbial quality of fresh ice-berg lettuce
3rd International Congress on Food and Nutrition, Türkiye - Antalya, 22 - 25 Nisan 2009
Characterization of mendo (Antriscus nemorosa) and Mentha species polyphenol oxidase
33rd FEBS Congress and 11th IUBMB Conference, Yunanistan, 28 Haziran - 03 Temmuz 2008
Functioanl Properties of Milk and Whey Proteins
2nd International Congress on Food and Nutrition, Türkiye - İstanbul, 24 - 26 Ekim 2007
Dietary Habits of Balikesir University Students
2nd International Congress on Food and Nutrition, Türkiye - İstanbul, 24 - 26 Ekim 2007
Dietary Habits of Balikesir University
2 nd International Congress on Food and Nutrition, Türkiye - İstanbul, 24 - 26 Ekim 2007
Functional Properties of Milk and Whey Proteins
2nd International Congress of Food and Nutrition, Türkiye - İstanbul, 24 - 26 Ekim 2007
Perakende olarak satışa sunulan işkembe örneklerinin bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin araştırılması
4. ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SEMPOZYUMU, Türkiye - İzmir, 14 - 16 Mayıs 2007
Zeytinin Besinsel Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri,
4. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2007
Yumurtanın Uzun Süreli Dayandırılması ve Pastörizasyonu
3. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sympozyumu, Burdur, Türkiye - Burdur, 28 - 30 Ekim 2006
Enerji İçecekleri Tüketimi ve Metabolizmaya Etkileri
3. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sympozyumu, Burdur, Türkiye - Burdur, 28 - 30 Ekim 2006
Lactobacillus cinsi mikroorganizmalarca bakteriosin üretimi.
Türkiye 8. Gıda Kongresi, 26-28 Mayıs, Bursa., Türkiye - Bursa, 26 - 28 Mayıs 2004
Some pysical and chemical changes ocur in market milks
İnternational Dairy Symposium, May 24-28, Isparta/Turkey, Türkiye - Isparta, 24 - 28 Mayıs 2004