TR
EN
image
78
Prof. Dr. MUSTAFA KIRALAN

Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar

Prof. Dr.

2019 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Doç. Dr.

2018 - 2019
Balıkesir Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Doç. Dr.

2015 - 2018
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI

Dr. Öğr. Üyesi

2012 - 2015
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI

Araştırma Görevlisi

2011 - 2012
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI

Araştırma Görevlisi

2005 - 2011
Ankara Üniversitesi, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI

Araştırma Görevlisi

2004 - 2005
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI

Yönetimsel Görevler

Bölüm Başkanı

2018 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi

Bölüm Başkan Yardımcısı

2012 - 2016
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Verdiği Dersler

Bitkisel Yağ Teknolojisi
Lisans
İSTATİSTİK
Lisans

Yönetilen Tezler

Dondurarak kurutulmuş Trabzon hurması (Diospyros kaki L.) tozunun şeker ve buğday unu ikamesi olarak fırıncılık ürünlerinin üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması
Öğrenci: İrem Tuluay
Farklı baharatlar ile aromatize edilen zeytinyağları ve rafine pirina yağlarında polisiklik aromatik hidrokarbonların varlığının araştırılması
Öğrenci: Hakkı Fırat Çakıcı
Zeytin yaprağı ilave edilerek üretilen ayvalık zeytinyağlarının farklı depolama koşullarında bazı kalite parametrelerinin ve oksidatif stabilitelerinin araştırılması
Öğrenci: Halil Çengel
Soğuk pres yağlarda fitalat esterlerinin belirlenmesi
Öğrenci: Muhammed Yavuz
Farklı depolama koşullarında soğuk pres yağların oksidatif stabilitelerinin değerlendirilmesi
Öğrenci: Gürkan Çalık
Soğuk pres kayısı ve erik çekirdeği yağlarının oksidatif stabilitelerinin belirlenmesi
Öğrenci: Mustafa Kayahan
Ayçiçek yağının oksidatif stabilitesi üzerine çörekotu (Nigella sativa) yağının etkileri
Öğrenci: Merve Ulaş
Naturel sızma zeytinyağı aroma profili optimizasyonu
Öğrenci: Şerife Çevik