Balıkesir Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Doç. Dr.
2018 - 2019
Balıkesir Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Doç. Dr.
2015 - 2018
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
Dr. Öğr. Üyesi
2012 - 2015
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
Araştırma Görevlisi
2011 - 2012
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
Araştırma Görevlisi
2005 - 2011
Ankara Üniversitesi, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
Araştırma Görevlisi
2004 - 2005
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
Yönetimsel Görevler
Bölüm Başkanı
2018 - Devam Ediyor
Balıkesir Üniversitesi
Bölüm Başkan Yardımcısı
2012 - 2016
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi
Verdiği Dersler
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Lisans
İSTATİSTİK
Lisans
Yönetilen Tezler
Dondurarak kurutulmuş Trabzon hurması (Diospyros kaki L.) tozunun şeker ve buğday unu ikamesi olarak fırıncılık ürünlerinin üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması
Öğrenci: İrem Tuluay
Farklı baharatlar ile aromatize edilen zeytinyağları ve rafine pirina yağlarında polisiklik aromatik hidrokarbonların varlığının araştırılması
Öğrenci: Hakkı Fırat Çakıcı
Zeytin yaprağı ilave edilerek üretilen ayvalık zeytinyağlarının farklı depolama koşullarında bazı kalite parametrelerinin ve oksidatif stabilitelerinin araştırılması
Öğrenci: Halil Çengel
Soğuk pres yağlarda fitalat esterlerinin belirlenmesi
Öğrenci: Muhammed Yavuz
Farklı depolama koşullarında soğuk pres yağların oksidatif stabilitelerinin değerlendirilmesi
Öğrenci: Gürkan Çalık
Soğuk pres kayısı ve erik çekirdeği yağlarının oksidatif stabilitelerinin belirlenmesi
Öğrenci: Mustafa Kayahan
Ayçiçek yağının oksidatif stabilitesi üzerine çörekotu (Nigella sativa) yağının etkileri